![]() ![]() ![]() |
|
|
#1 |
|
Otomotiv Teknikeri
![]() ![]() ![]() |
Slm arkadaşlar sizlere yararı dokunacagını tahmin ettigim bir dewre war ELEKTRONİK TERMOMETRE ben yaptım egerki sizinde hoşunuza giden bir yönü olursa yapmanızı tawsiye ederim sorularınıza elimden geldigi kadarıyla yardımcı olurum buyrun yapacak arkadaşlara kolay gelsin
![]() ![]() ![]() devre hakkında bilgi http://www.mediafire.com/?gyznghdjam6 lehim yüzeyi http://www.mediafire.com/?h3dw5zy7ahy Konu profahmet tarafından (26-03-2009 Saat 01:56 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: kalıcı dosyalar eklendi |
|
|
|
| Bu mesaj için bilal01 kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#2 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
her bir birim kaç dereceyi gösteriyor onu nasıl bilecez
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
o zmn deneyimlerden faydalanarak bu devre stabil değil
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ISPARTA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malzemeler ısınmasa belki sıcaklık ta sabit duracak ama ısındığı için ısı da sürekli artıyor.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
peki sensörü kablo ile dışarı taşısak
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ISPARTA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilmiyorum belki olabilir.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
forum üyesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
devreyi 5v ile besleyin ısı azalır.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
ya arkadaşlar şemadan bi baskı devre çizseniz daha beceremiyorum hayır lehim yüzeyini çıktı alsam bassam plakete nere ne malzeme geliyor onu bilmiyom
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
RAMAZAN SAYLAN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
devre için teşşekkürler
|