![]() ![]() ![]() |
|
||||||||
| Forum Yardım forum kullanımı hakkında sorunlarınıza yanıt veriyoruz |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
www.elektrobilim.org
![]() |
Değerli üyelerimiz.
"Özel mesajla hiçkimseden yardım istemeyin" uyarımıza rağmen bazı değerli arkadaşlarımıza çok sayıda rahatsız edici mesajlar gönderilmiş. Bu şikayetler üzerine özel mesaj fonksiyonlarının kullanımı hakkında üyelerimizi bilgilendirmek istedim. Özel mesaj Almak istemiyorsanız: kontrol paneliniz >> Seçenekleri Düzenle >> Özel Mesaj ayarları kategorisine geliniz. "[ ] Özel Mesajlaşma Sistemini Kullanmak Istiyorum" imlecini kaldırınız ve sayfanın altındaki [değişikliği kaydet] butonunu tıklayınız. bu işlemi yapınca hiç kimseden özel mesaj alamassınız ve hiç kimseyede özel mesaj gönderemessiniz. sadece arkadaşlarından Özel mesaj Almak isteyenler: sadece arkadaş listesine eklediğiniz üyelerden ve forum yöneticilerinden özel mesaj almak istiyorsanız kontrol paneliniz >> Seçenekleri Düzenle >> Özel Mesaj ayarları kategorisine geliniz. "[ ] Temaslardan özel mesajları ve Forumda başkanlarından yalnızca alın" imlecini işaretleyiniz ve sayfanın altındaki [değişikliği kaydet] butonunu tıklayınız. Herhangibi üyenin Özel mesaj göndermesini engellemek istiyorsanız: özel mesajlar >> Yasaklı listesi sayfasına gelin ve buraya engellemek istediğiniz üyenin adını yazıp kaydedin. yada yasaklamak istediğiniz üyenin profil sayfasından Üye Listesi >> Engellilere Ekleyin yazısını tıklayarak engelli listesine ekleyebilirsiniz. gönderdiğiniz mesajları klasörde saklamak için: kontrol paneliniz >> Seçenekleri Düzenle >> Özel Mesaj ayarları kategorisine geliniz. "[ ] Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default" imlecini işaretleyiniz ve sayfanın altındaki [değişikliği kaydet] butonunu tıklayınız. Forumdaki bütün üyelerin toplam 65535 adet özel mesaj kaydetme hakkı vardır. özel mesaj aldınız uyarısını email adresine gönderme: size birisi özel mesaj gönderdiğinde email adresinize haberdar edilirsiniz. bu sistemi kullanmak istemiyorsanız kontrol paneliniz >> Seçenekleri Düzenle >> Özel Mesaj ayarları kategorisine geliniz. "[ ] Özel Mesaj aldığımda beni E-Mail aracılığı ile uyar" imlecini kaldırınız ve sayfanın altındaki [değişikliği kaydet] butonunu tıklayınız. uygunsuz içerikli rahatsız edici özel mesajı şikayet etmek için: mesajı okuduğunuz pencerenin sol alt taraftaki butonunu tıklayınız. şikayetiniz gizli tutulacaktır. profil sayfanıza mesaj yazılmasını istemiyorsanız: kontrol paneliniz >> Seçenekleri Düzenle >> Visitor Messaging kategorisine geliniz. "[ ] Profil Mesajlasma Sistemini Kullanmak Istiyorum" imlecini kaldırırsanız hiçkimse profil sayfanıza mesaj yazamaz. aynı kategorideki "[ ] Profilime Sadece Arkadaslarim ve Yöneticiler Mesaj Yazabilsinler" imlecini işaretlerseniz sadece arkadaş listesine eklediğiniz üyelerden mesaj alabilirsiniz. saygılarımızla. Konu profahmet tarafından (10-02-2010 Saat 09:44 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: güncelleme |
|
|
|
| Bu mesaj için admin kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
![]() |