![]() ![]() ![]() |
|
||||||||
| PROTEUS (ARES-İSİS) Proteus Ares İsis programı yardım ve paylaşım Buradaki programlar sadece eğitim amaçlıdır. |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
forum üyesi
![]() ![]() ![]() |
Konu bsargin tarafından (15-10-2009 Saat 10:45 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilenmiştir. |
|
|
|
| Bu mesaj için bsargin kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: | ahmetozturk (13-09-2009), antivir-US (13-09-2009), elektromanci (13-09-2009), gecece (12-12-2009), hirsli33 (09-11-2009), kudretuzuner (13-09-2009), mafit (11-12-2009), medikalteknik (26-11-2009), mustafax_001 (23-01-2010), mustafa_k (13-09-2009), tamircihasan (16-10-2009) |
|
|
#2 |
|
ISPARTA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir şey sorabilir miyim?
normalde bu programlar kurulumlu oluyor da crackerlar kırıp,üzerinde oynama yapıp bu hale mi(portable) getiriyor? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
forum üyesi
![]() ![]() ![]() |
antivir-US,
Portable program yapmada "VMware ThinApp" adlı program kullanılıyor. Başka programlarda var mı bilmiyorum. Program kısaca şu şekilde çalışıyor: VMware ThinApp programını kuruyorsunuz. Daha sonra program files deki klasörünün içerisinden "Setup Capture" isimli dosyayı çalıştırıyorsunuz. bu program bilgisayarda ön tarama yapıyor.Program files, regedit ve diğer programları tarıyor. Daha sonra Portable yapmak istediğiniz programı kuruyorsunuz.( serial, crack v.s ile full hale getiriyorsunuz.) Daha önceden programı kurup silmişseniz bu işlemlere geçmeden önce artıklarını mutlaka temizlemelisiniz. Daha sonra "Setup Capture" ile ikinci tarama yapılıyor. (İkinci taramada kurulan programı buluyor.) Bu işlem bitince program filesde "capture" adlı bir klasör oluşuyor. Bundan sonra portable yapmak için kurduğunuz programı kaldırıyorsunuz. Capture klasöründeki "bat " dosyasına tıklayınca protable program "bin" klasörü şeklinde ortaya çıkıyor. Programın çalışması özetle böyle. İnternette daha kapsamlı açıklamalar bulabilirsiniz. Herkes bu şekilde benim yaptığım "Proteus 7.6 Sp0 Pro Portable" gibi portable program yapabilir zannedersem... |
|
|
|
| Bu mesaj için bsargin kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#4 |
|
Konya
![]() ![]() ![]() |
hocam paylaşım için çok teşekkürler portable bütün işlemleri normal kurulumla aynımı proğramda bütün uyğulamaları yapabiliyormuyuz ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
forum üyesi
![]() ![]() ![]() |
Burada yapılan iş kurma derdi olmaması. Devrenin çalışması kurulumlu ile aynı. Bir fark yok. Portable programda sadece yeni ilaveler yapamıyorsunuz. Model ve library dosyaları gibi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konya
![]() ![]() ![]() |
hocam proğram hata vermiyor ama açmıyorda neden olabilir bilgisayarda vista yüklü veya proteus 7.5 yüklü onlardan dolayı olabirmi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
forum üyesi
![]() ![]() ![]() |
Bende XP kurulu. Çalışmada herhangi bir sorun yok. Vistada Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Sonucu yazarsan bilgilenmiş oluruz.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
forum üyesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
link bozuk.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
Link bozuk tekrar düzeltebilirmisiniz.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
forum üyesi
![]() ![]() ![]() |
Link yenilenmiştir.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
super Moderator
![]() |
allah razı olsun hocam
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
Paylaşım ve ilgi için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
arkadaşlar ben kurdum sorunsuz çalışıyor paylaşım içim teşşekürler bsargin ne
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
super Moderator
![]() |
bilal hocam senin maşşallahın var Gonya seninle gurur duyuyor
...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Fatih ÇEVİK
arkadaşlar licence.exe dosyası isdiyor.açmıyor
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
Öncelikle emeğinize sağlık benim işletim sistemi vista olduğundan açılmıyor. Açmak için yöntem söyler misiniz? Yönetici olarak çalıştırı ve çalıştırı denedim gene bir şey olmadı.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
forum üyesi
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Fatih ÇEVİK
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
forum üyesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Portable yapan program xp için.
Dolayısıyla xp de kurulurken nerelere ne kayıtlar yapıldı ise onları alıp pakete ekliyor. Vista ve win7 de değişiklikler var.Bunları eklemediği için uyumluluk modu kullanılsa da sonuç vermiyor. Alternetif öneri : Maksat proteusu okul gibi başka pc lerde kullanmak ise başka yollar var. MOJOPAC adlı programı bulun , kapasiteli ( min 8 gb )bir usb flash a yükleyin. Sonra işletim sisteminizi bu flasha kurun sonra da üstüne istediğiniz programları kurun . Tek sınır bellek kapasiteniz . Bu flashı istediğiniz pc ye takın , yeniden başlatın tabii usb den. Kendi pc niz karşınızda.İstediğiniz gibi çalışın ,misafir olduğunuz pc nin haberi bile olmaz , iz bırakmaz , çalışmalarınızı kayıt edebilirsiniz. Kapatır çeker gidersiniz....
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
Yanıtladığınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
RAMAZAN SAYLAN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben bunun lisans olayını çözemedim
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
forum üyesi
|
Merhaba arkadaşlar,programı açtıktan itibaren yaklaşık 3 dakkaki sonra program kendiliğinden kapanıyor,Nedeni ne olabilir??
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
Arkadaşlar vista da artık açıyor. Sorun büyük bir ihtimal güncellemeden kaynaklanıyor. Bilgisayarınızın işletim sistemi vista ise bilgisayarınıza güncelleme yaptırın ozaman çalışacaktır.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
forum üyesi
![]() ![]() |
ugur_efe arkadaşım yüklemende sorun olabilir. Programı sil ve tekrardan yükle. Bir zamanlar bende de aynısını yaptı öyle yapınca düzeldi.
|
|
|
|
![]() |