kardeş eğer satın almak istiyosan ben 50 liradan yapıyorum.devrede 3 röle çıkışı oluyor ve telefonla istediğin cihazı kontrol edebiliyorsun.yok illaki kendim yapıcam diyosan bu iş için dediğin gibi mt8870 decoder birde pic kullanman gerekiyor en basitinden.bu decoder senin telefonla girdiğin şifreleri dtmf olarak frekans eşleniğini algılıyor ve gerekli tuş bilgisini frekanstan çözerek q1,q2,q3 ve q4 bacaklarından binary sayı sistemi olarak 4bitlik tuş bilgisini pic'e gönderiyor.pic'de bu girilen şifrelerin doğruluğunu ve yanlışlığını kontrol edip gerekli röleleri enerjilendiriyor.birde bu decoderin StD ucu vardır.buda sadece tuşa basıldığında lojik 1 bilgisini verir basılmadığı zaman lojik 0 dır.bu uçlada pic'e bağlayarak led kontrollü bir devre yaparsın.ancak şunuda söyleyeyim devreyi yaparken telefon hattıyla devrenin izolasyonunu sağlaman için 1:1 hat trafosu kullanman gerekiyor.eğer büyük şehirde oturmuyosan bu trafoyu bulman zor.ben zamanında çok aramıştım

yinede dediğin entegrenin datasheet'ine detaylı bakmanı tavsiye ederim.şimdiden kolay gelsin.