Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    forum üyesi

Standart Perhidrol + tuz ruhu

arkdaşalar bu perhidrol ve tuz ruhunun ölçüsü nedir acaba ?
    şimdi yaptığım devreyi asite atacağım zaman asiti fazla koyunca plaket çok yanıyor ve devre kullanılma zhale geliyor .. az koyuncada yollar yanmıyor yani bunun nasıl bir orta yolu buunur arkadaşalar ? kaç sefer böyle başıma geldi devreyi defalarca basmak zorund akaldım yok mu bunun çaresi ...

özel üye

Standart Cevap: Perhidrol + tuz ruhu

Merhaba
    Tuz ruhuna %10 oranında perihidrol ilave edin.
    Not:Asidin içine perhidrolu ilave ediniz ve bu işlemi cam kenarında cam açıkken yapın.Bakır erimesini takip ediniz çok yavaş oluyorsa azar azar perhidrol ilave edebilirsiniz.KESİNLİKLE GÖZLÜK VE ELDİVEN KULLANINIZ

forum üyesi

yüzde 10 diyonda kudret hocam neye göre yüzde 10 ayarlıyacaz acaba bua sit işlemini yapmanın başka yolu yok mu ???

forum üyesi

gayet açık söylemiş.tuzruhunun 10 da 1 i kadar perhidrol koycaksın.ama ben oranı %25 olarak ayarlıyorum

forum üyesi

tamam da abicim neye göre ayarlıyorsunuz bird eonu söyleseniz çorba kaşığıan koyup mu ayarlıyorsunuz ?????

forum üyesi

Alıntı fırat_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam da abicim neye göre ayarlıyorsunuz bird eonu söyleseniz çorba kaşığıan koyup mu ayarlıyorsunuz ?????
    perhidrol şişesinin kapağını düşün mesela. yapacağın devrenin plaketinin büyüklüğüne göre 4 kapak tuz ruhu 1 kapak perhidrol veya 8 kapak tuz ruhu, 2 kapak perhidrol.

forum üyesi

fırat_35 ne mezunusun?.10 da 1i.ha corba kasıgı ha cay kasıgı fark etmez ki

forum üyesi

Alıntı medetkerem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fırat_35 ne mezunusun?.10 da 1i.ha corba kasıgı ha cay kasıgı fark etmez ki

ilkokul mezunuyum ...
    Konu inönülü tarafından (3 Hafta önce Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.

özel üye

Merhaba
    10 çorba kaşığı aside aynı kaşıkla 1 kaşık perhidrol.Kolay gelsin.Büyük harflerle yazdıklarıma kesinlikle uyunuz.

forum üyesi

tmm kudret abi saol ....

AVCI
    Nereden
    İZMİR

kesinlikle eldiven kullanılmalı acısını hala çekiyorum kendi kapağıyla bir kapak pehidrol 3 kapak tuz ruhu konursa güzel olur .
    ÖLDÜRMÜYEN ACI KUVVETLENDİRİR

forum üyesi

yav allah belasını versin böyle plaketin arkadaşlar yav bu devre neden böyle oluyor bilen bir arkadaşvarsa söyleisn vallaha dei olacam dündne beri kaç gündür böyle çıkıyor ....
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler  

forum üyesi

fırat_35 kardeşim öncelikle şunu söyleyeyim plaketini çizdiğin kaleme dikkat et. Yok eğer ütü tekniğini soruyorsan ayrıntılı açıklama yapayım. Yada printerdan çıktı alıp aktarma yapıyorsan lazer yazıcı olmasına ve kuşe-fotograf kağıdı olmasına dikkat et.
    Perhidrol ve tuz ruhu karışımına gelince (asıl konumuz) şiddetle tavsiyem parasal yönden olarak; kozmetikcilerden aldığım 800ml - 1.5 lt iki tipli olan hidrojen peroksit fiyatı 3.5 tl ve yeni üretilmiş tuz ruhu hepsinin son kullanma tarihlerine ve kapaklarının açılmadığına dikkat ediniz. Ben zamanında bu yüzden çok gol yedim. benim ölçüm miktarım ise ütü tekniği ile bastığım plakete 1 kapak perhidrol 3 kapak tuz ruhu şekliyle miktarlar eşit olmak kayıtı ile önemli olan pkaletin yüzeyinden 3mm fazla olması yeterli fazla cebe azı plakete zarar iyi günler

forum üyesi

fırat_35 kardeşim öncelikle şunu söyleyeyim plaketini çizdiğin kaleme dikkat et. Yok eğer ütü tekniğini soruyorsan ayrıntılı açıklama yapayım. Yada printerdan çıktı alıp aktarma yapıyorsan lazer yazıcı olmasına ve kuşe-fotograf kağıdı olmasına dikkat et.
    Perhidrol ve tuz ruhu karışımına gelince (asıl konumuz) şiddetle tavsiyem parasal yönden olarak; kozmetikcilerden aldığım 800ml - 1.5 lt iki tipli olan hidrojen peroksit fiyatı 3.5 tl ve yeni üretilmiş tuz ruhu hepsinin son kullanma tarihlerine ve kapaklarının açılmadığına dikkat ediniz. Ben zamanında bu yüzden çok gol yedim. benim ölçüm miktarım ise ütü tekniği ile bastığım plakete 1 kapak perhidrol 3 kapak tuz ruhu şekliyle miktarlar eşit olmak kayıtı ile önemli olan pkaletin yüzeyinden 3mm fazla olması yeterli fazla cebe azı plakete zarar iyi günler

forum üyesi

hocam devre basma şeklim şöyle lazer yazcıdan asatet kağıdına çıktı alıyorum sonra onu plakete basıp ütülüyorum çıkmayan yerleri edding marka kalemle çıkmayan yerleri çiziyorum aslında sürekli yaptığım bir işdir bu güne kadar hiç böyle bişey yaşamadım ama allah kahretsin nedne böyle oldu anlamadım şimdi netten araştıracam başka ne tür baskı dvere çıkartma yöntemleri var ....

forum üyesi

karışım doğruysa perhidrol veya tuz ruhunda problem var sanırım.

forum üyesi

fırat_35 kardeşim denemeye devam tabii ama bir kaç şey söyleme gereği duyuyorum. Zaten biliyorsundur ama tekrar amaçlı yazayım ; öncelikle perhidrolun son kullanma tarihine bak ve ağzının açık kalıp kalmadığını kontrol et. Daha sonra karışımın miktarını kontrol et. Bir kere buna benzer olay yaşadım. perhidrolu değiştirdim. sorun çözüldü. reaksiyon başlama süresi kaç dk.

----------

diğer baskı devre çıkartma yöntemleri maliyetli ve profesyonel alan ve imkan gerektiriyor. senin tekniğin doğru malzemelerini kontrol et derim.
    bilgi paylaştıkça güzeldir. Türkiyenin kalkınmasında en önemli unsur birbirimize yardımcı olmak beraberce bir şeyler üretmektir.

forum üyesi

hocam az önce baktım perhidrole üzerine altına sağına soluna ama son kullanma tarihi göremedim m ama ilk ben açtım yani açılmış değildi.. birde sürekli perhidrolü aynı yerden alıyorm aynı kozmetikciden alıyorum ilk defa böyle bir sıkıntı geldi başıma ....

forum üyesi

ben senin yerinde olsam yeni bir perhidrol ve tuz ruhu alırım. Karışımı tamamladıktan sonra gerçek baskı devremi değil ufak bir bakırın üzerine kalemle çizim yapıp ilk olarak denerim sorun yoksa devremi gönül rahatlığı ile perhidrola sallarım
    bilgi paylaştıkça güzeldir. Türkiyenin kalkınmasında en önemli unsur birbirimize yardımcı olmak beraberce bir şeyler üretmektir.

forum üyesi

vay anasını arkadaş ulan ben ne şansız ne bahtsız adamım yav (:
    zaten bu zararda bize yakılırdı arkadaş dün ve bu gün tam 3 tane plakete zay ettim okadar asetataım gitti evdekilerle papaz oldum birde zaten geçen hafta yazıcının yüzünden 60 tl içerdeyim birde çıktı vallaha cinnet geçirecem arkadaş..... .

forum üyesi

umutsuzluk en son care ondan önce ne yapabilirsin onu düşün. bunlara verdiğin paraya acıma herşey tecrube ...

forum üyesi

Alıntı onderyum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umutsuzluk en son care ondan önce ne yapabilirsin onu düşün. bunlara verdiğin paraya acıma herşey tecrube ...

ama hocam hep biz zarar görüyoz hep bu paralar bize giriyor çok afadersin ... vallaha evlat acısı gib koydu şimdi bana ....
    peki şu anki perhidrolü alıp kozmetikcinin kafasına çalsam nasıl olur ??? ümünü sıksam o kozmetkcinin ... ???

forum üyesi

valla bizim gibi bu tarz konularda ilerlemek isteyenlerin fikri ümüğünü sıkmak olamaz bence senin bu perhidrolun saçı sarı yapmak için kullanılanlardan olmasın vol. derecesi önemli.

forum üyesi

Alıntı onderyum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bizim gibi bu tarz konularda ilerlemek isteyenlerin fikri ümüğünü sıkmak olamaz bence senin bu perhidrolun saçı sarı yapmak için kullanılanlardan olmasın vol. derecesi önemli.

valla bilmiyorum 3.5 tl lik perhidrol işte başka nasıl birşeyi var ki bunu ?
    peki tuz ruhunun bir adı var mı tavsiye ettiğiniz ????

forum üyesi

malesef ki var senin sorununda bu olsa gerek örneğin vol.5 vol.9 gibi şişenin üstünde yazar tuz ruhu ise keskin kokuya sahip olması gerek. kozmatikciye uğra ve kabının etrafında %50 yazan gri renkli (üretici ismini unuttuğum) şişeyi tercih et.

kontrol ettim nur kozmetik
    Konu onderyum tarafından (3 Hafta önce Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)