PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : STK 4050 DE SON NOKTA

madalyalı
02 Mart 2008, 14:27
(tr.bayrak) arkadşlar foruma yeni üye oldum forum çok harika site kuran arkadaş larıma teşekkü r ederim stk nın bir modelini de ben sunuyorum gercekten cok güçlü bir entegre acik ortamda ses fazla olmasada kapalı ortamda mükemmel yorumlarınızı bekliyorum şimdiden iyi çalışmalar....
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

madalyalı
02 Mart 2008, 14:43
(anos) stk devresine hangi ton kontrol devresini tavsiye edersiniz?
bende mono ses kontrol devresi var tda 4558 mono sinyalle 2 stk devresinin ön sinyal beslemesini sağlıyor yani streo anfi mono sinyal çok kötü oluyor yorumlarınızı beklıorum

yildizelektronik
02 Mart 2008, 15:05
Öcelikle foruma hoşgeldin.Çalışmaların güzel başarılar dilerim.

erdemefe
04 Mart 2008, 20:14
arkadaş iyi güzelde resim bi işe yaramıyoki şema baskılı devre falan yokmu

ahmet_zxc
05 Mart 2008, 08:45
Arkadaşım sen kimsin benim yaptığım baskıdevreler nerden senin eline geçti.
mehmet eroğlu yla bi alakan varmı senin.

mahoni0606
05 Mart 2008, 15:09
cümleten slm arkadaşlar arkadaşım ellerine salık ama baskı devre şeması falan yok mu resimle bir iş çıkmıyo. şimdikten saol (pcyaz)

ahmet_zxc
06 Mart 2008, 07:44
cümleten slm arkadaşlar arkadaşım ellerine salık ama baskı devre şeması falan yok mu resimle bir iş çıkmıyo. şimdikten saol (pcyaz)

kardeş bu devrelerin hepsini ben yaptım o değil. baskıdevre vs de onda yok bende var.
ve internetin heryerinde mevcut olan standart 4050 baskıdevresi öyle özel bişeyler yok yani.

madalyalı
06 Mart 2008, 19:28
arkadaslar bu dewreyı ben yaptım diye bir yazı yazmadım sadece dewreyi sunuyorum dedim foruma görsellık katsın diye forum çok güzel benim de katkım olsun diye emege saygımız sonsuz
ahmet arkadaş emegine saygım war

ahmet_zxc
06 Mart 2008, 22:59
kardeşim bana özel mesajla birkaç emir vermiş.
bu devreler senin eline geçtiyse senin etrafında, sana cevabımın ne olduğunuda söyleyecek birileri vardır mutlaka...
ben bu devreleri takın arkadaşlarım için sadece 10 adet basıp yapmıştım.
senin eline nerden geçti daha söylemedin. ama sana yardım etmeme kararı aldım. ne halin varsa gör.

ahmetozturk
17 Mayıs 2008, 22:36
görsellik katmamış bu artislik olmuş yapacak adam var yapamayacak adam var hadi emeğe saygı ama önce devre şemasını koy sonra ne diyeceksen de

esteban2008
18 Aralık 2008, 16:33
bunu koruması yok mu yakmıyalım sonra

halil88
07 Eylül 2011, 05:25
koruma devresi olan varsa ekleme şansı varmı bende arabada kullanmak istiyorum ama kısa devre olurda bozulmasını istemiyorum