Orijinalini görmek için tıklayınız : MicroCode Studio 3.0.0 indir..
elektrobilim
05 Nisan 2007, 12:22
MicroCode Studio 3.0.0:
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
rambili
22 Nisan 2007, 07:20
selam dosyayı indirip kurdum. Fakat 16F84A yok bulamadı
elektrobilim
22 Nisan 2007, 21:32
selam dosyayı indirip kurdum. Fakat 16F84A yok bulamadı
kardeş sen haklsın sadece 16f628 için basic dilinde kodlama var ben sana bu programın full versionunu upload edim onu kullan içalışmalar ...(ok...)
elektrobilim
22 Nisan 2007, 21:50
83
Demo version PICmicro® MCU support:
16F627(A), 16F628(A), 16F84(A), 16F870, 16F871, 16F872, 16F873(A), 16F874(A), 16F876(A), 16F877(A
Download PICBASIC PRO™ Compiler Demo (3525K)
üsteki linkten indir bu program işini fazlasıyla görürrr (ok...)
isa_olcer
17 Kasım 2008, 02:16
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] link çalışmıyor
informer
28 Aralık 2008, 22:56
adres bu
Bana mıcro code studıo plus lazım yukledıgımde 16f876 pıc cıkmıo bı zahmet yardım edersenız sevınırm sımdıden tesekkur ederım...
informer
09 Ocak 2010, 03:47
microcode stdio programında bas dosyalarını derleyemiyorum sürekli hata veriyor
burda benım oploudum var bende bunu kullanıyorum
kudretuzuner
09 Ocak 2010, 17:50
Merhaba
Linkten download yaparken uyarı geldi.Avast home kullanıyorum.Virus/solucan uyarısı veriyor.
KAZIMUGUR
10 Ocak 2010, 04:34
Bende panda kullanıyoru tarattırdım bir şey cıkmadi Kudret abi .
KAZIMUGUR
10 Ocak 2010, 06:32
Panda yı , bizim buralarda ilistir olarak kullanıyorlar.:)
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Verdiğim linkdeki 3.0.0.5 ve 4.60 versiyonları...
---------
sality.aa bela bir şeydir her yere bulaşır.
Dosya paylaşımı filan yapıyorsan her yere bulaştırıyorsundur.
KAZIM pc ne gibi hatalar yapabilir Norton kurayım olmazsa o birazcık daha ıyı ama makınayı kasıyor
KAZIMUGUR
10 Ocak 2010, 06:52
KİS2010 olarak bilinen kaspersky internet security 2010 kurmanı özellikle öneriyorum.
Yedeklerini al , pc den ayrı bir yere.Temiz bir format at ve ilk önce kis yükle , tarattır.
Sonra yedeklerini bağla ve tara.
Bu esnada dosyaların olduğu gibi silinebilir.
Yok bilgilerim kıymeti diyorsan sality yi temizleyen ekler olacak , bul ve indir temizlemeye çalış.
Kudret abi virüs dediği için denemek üzere indireyim dedim , kis yarıda kesti .
Micro code ler key kürek istemeyen programlardır.
Demekki sende her dosya bulaşık.
Temizleme sonunda tercihen format en emin yoldur.
Ama dikkat et bulaşık dosyalardan hemen yine bulaşabilir.
Bazıları güvenli mod dan sonuç aldık diyorlar.
Önce bir araştır derim.
anladım sagolasın Kazımugur iyi çalışmalar
elektrobilim
10 Ocak 2010, 17:53
arkadaşlarvürüsler hakkında bilgisayar mühendisi olarakk size birkaç önerim var eger bilgisayarınız internetee sürekli açıksaa tüm antivürüs program tercihinizde ilk olarak bakacağınız internet security versionlarını tercih etmelisiniz hangisi en iyisi diyorsanız vürüs veritabanlarının spy ve trojanda en etkili olanınıı kurmanız yeterli olacaktır Bunun içinde bilgisayarınızın hızına baglı olarakk yada performansına bakarak aynı iki en iyii antivürüsü kurarark aynı şartları baz alarak bilgisayarınızı antivürüs testinden geçirerek hangisinin daha çok vürüs bulacağını görebilirsiniz Denedim gördüm bu bilgimi sizinle paylaşmak istedim herkese içalışmalar
bedri_somon
22 Haziran 2010, 23:30
16f88 listede yok
şaşkın25
28 Temmuz 2010, 14:29
MicroCode Studio 3.0.0: indirdim ama hata verdi
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
aykut54
28 Temmuz 2010, 15:03
hata sebebi şu olabilir kayıt edilen yerdeki dosyanın uzantısı yani harf sayısı fazla ise bu hatayı verir. Şöyle yapın derlenecek kodu masaüstünden çağırıp derlemeyi deneyin.
Birde diğer mcu'lar görünüyormu sizde...
firatim38
29 Haziran 2011, 13:56
ya ben indirdim rar dosyasını açmak için şifre istiyor?? şifreyi söyleyebilir misiniz?
svurguns
29 Haziran 2011, 18:54
burda benım oploudum var bende bunu kullanıyorum
kardesh senin uploadda Win32:Sailty cikdi
firatim38
29 Haziran 2011, 19:27
eyvallah kardeş çok sağolasın.
çok teşekkür ederim yaa..sonunda full sürümünü bulduk oh be:)
hocam ben bu dosyayı ındırdım bu yuzden vırus kaptı ve formatlamak zorunda kaldım.
pcde nod32 var.virüs olsa uyarı verirdi sanırım.ben dün gece prog kurdum ve biraz uğrastım.problem yoktu.umarım yoktur:)eve gidince tarama yapayım.sizde bu programın full var mı?
arkadasım var dıger bılgısayarımada bunada bulastı ve dıger bılgısayarımda da eset antivürüs var ikisinide kurdum ama sonunda formatlamak zorunda kaldım eger vurusluyse soyle mcs koyabılırım bende var suan (ok...)
01airforce
24 Ekim 2011, 20:53
ben bu programı indirip kurdum fakat derleme yapmıyor birde derleme ayarlarını yapmak istiyorum fakat böyle bir şey çıkıyor karşıma olmuyor !!
pbp 247 dosyası ındır ınternetten o dosyayı wiew den tanıt
iyi çalışmalar...
programı kurdum kudum ve çalıştı??sende neden olmuyo acaba??zaten bende uzun süredir bununla uğraşıyordum.hatta windows7 kaldırıp xp kurdum:)
g4sp1c0
16 Kasım 2011, 20:43
herkeze kolay gelsin ben pıc basıc kurdum ama benim bilgisayarım windows 7 home preium kullanıyorum
64 bit hatası veriyor ama pdp yi elde edebiliyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim herkeze kolay versin
g4sp1c0
16 Kasım 2011, 20:49
:saygılar: ben windows 7 home preium kullanıyorum pıc basıc 64 bit hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim
elektrobilim
16 Kasım 2011, 23:04
masaüsütnde simgesine sag tıkla özellikler de uyumluluk kısımına gel orda windows xp yi seç tamam de tekrar dene çalışırr
vBulletin Versiyonu Gizlenmiştir, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0