PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : stk4050II 200w anfiprojem+pcb

golgem
28 Ocak 2008, 02:34
arkadaşlar buda ikinci stk çalışmam . anfi denenmiştir ve çok temiz bir ses vermektedir.yapacak olan arkadaşlara tavsie ederim.arkadaşlar resimdekidevreyle verdiğim devre aynı ama resmi aldığım arkadaş iki devreyi birleştirmiş
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

yeni link:
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

alternatif:

lock
29 Ocak 2008, 21:29
arkadaşım bunun distorsiyonu kaç dB ? boşta iken vınlama yapıyormu?

mtelektro
29 Ocak 2008, 23:17
(ok...) arkadaşım bunun distorsiyonu kaç dB ? boşta iken vınlama yapıyormu?

kardeş harbiden de ayıpsın dünyadaki sayılı ampli modülleri bea yaw stk serisi hele ki 4048 ya da 4050 mükemmeldir distorsiyonu işse %1dir II kodlu ama x kodlu stk (ki 25 dolar civarında) %0.001 dşr yani 1000de bir nasıl iyi mi sence bi de geçen sene labaratuvarda 35 volt dc simetrik besleemde bütün karakteristiklerini çıkardım 4048 II entegresinin giriş voltajı 1.4 volt rms olucak ortalığı inletirsin pre ampliye bile gerek yok çıkış eğrisi ise tarayıp atarım yakın zmanda raporda yazıyrdu(20 hxden 20khze kadar ölçtüm maksimum 2 volt fark etti 19 volt rms çıkış var (AC) ve de besleme 35 volt bunu 70e çıkarırsan çıkıştan 40 volta yakın alrısın(hiç distorsiyonsuz ) lafımın sonuna kadar arkasındayım ve savunduğum entegreyle yatıp kalktım 1 ay boyunca ..!!

kolay gelsin!!!(ok...) (ok...)

lock
30 Ocak 2008, 00:06
zamanında stk 0050 ile bir uygulama yaptım. hafif bir vınlama vardı. boşta olduğu zaman rahatsız ediyordu kulağı(uzun sürede). Hani A sınıfı anfi ile de kıyaslamak yanlış olur. tabiki stk ların kalitesine diyecek yok ama sizler gibi yapan arkadaşlarımızın da görüşlerini alıp devreyi yapmak daha mantıklı olur kanısındayım. eğer bu entegre ile yapmış olduğunuz çalışmalarınızı da gönderirseniz memnun olurum.özellikle elde etmiş olduğunuz hysterisisler.(bye)

mert53
30 Ocak 2008, 02:47
ben stk4048ıı kullanıyorum ve şemasıda dier konularda var inceleyebilirsin...

golgem
30 Ocak 2008, 02:52
mtelektro konuyu cevapladığın için teşekkür ederim

forester
08 Ekim 2008, 16:41
Aradaşım link ölmüş yenileyebilirmisin.