PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar lütfen yardım

kosovalı
30 Kasım 2007, 21:41
slm arkadaşlar...Bana acil olarak proton programı lazım...ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur...şimdiden tskler(tr.bayrak) (anos) :D

UykUsUz
30 Kasım 2007, 23:10
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

burdan indirebilirsin (ok...)

elektrobilim
30 Kasım 2007, 23:12
BUYUR BURDAN İNDİR

Proton+ 3.10 with orignal install

install the application 3.10 setup

run compiler upgrade exe (it ask that some file are write protected click yes)

run ide upgrade

enjoy verified 100% working now no bug even compile code upto three floating point in row

Note That if you used metal version it will give error with folder that have space (i.e programs file) so you must required orignal install

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] (orignal install full version)

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] (all latest inf and lbp file and latest code optimizer and lot of new chip)

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] (with lot of new file for pic boot loader new loader exe and lot of port defination files for 18 sereis of pic can found uder plugin)

Armendy
16 Aralık 2008, 23:11
proton kullanım kılavuzu gibi bişey varmı nerden bulabiliriz bunu acaba ben pic programlamada cok yeniyim de bi kılavuz olursa daha yardımcı olur diye düşünüyorum.şimdiden tesekkürler

has_artvin_li
06 Şubat 2009, 06:45
Al kardeş onuda ben vereyim (ok...) Bir tane word olarak birde rar içinde word olarak aynı dosyayı verdim hangini istersen onu indir dosya yüklemede arıza olur diye böyle bi yol denedim :D