PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Philips 2x120W Power Amplifier

elektrobilim
31 Mart 2007, 06:18
2x120 watt stereo ses veren philips firmasının yapmış olduğu power amplifikator açık şeması görülmektedir.Daha ayrıntı bilgi içinse aşagıdaki datasheet dosyasını indiriniz.

8

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

lock
25 Mayıs 2007, 00:37
stk kalitesinde ses veriyormu? güzel bi devreye benziyor.
eline sağlık

elektrobilim
25 Mayıs 2007, 01:17
test etmedim fakat philips firmasına ait bir entegre olarak düşünürsek muhakak güzel ses veriyordur ve mukkemel olduğunu düşünürek forumda paylaşıma sunma gereği duygusu hsisetim umarım yapan arkadaşlardan çalışma ve baskı şemasınıı bizlerle paylaşırlar içalışmalr

tehlike
10 Haziran 2007, 22:21
arkadaşlar tda 8924 ün fiyatını bilen varmııı sanırım bunu yapmaya karar verdim ama baskı devresi yok tüm arkadaşların yardımını bekliyoruzzzz...

elektrobilim
10 Haziran 2007, 22:26
bu devreyi kendimede yapmayı düşünüyorum ve baskı devresini çizdiğimde sizlerle paylaşacağım. gerekli dosyalarını bu alana upload ederim içalışmalar

tehlike
10 Haziran 2007, 22:53
arkadaşlar tda 8924 ün fiyatını bilen varmııı sanırım bunu yapmaya karar verdim ama baskı devresi yok tüm arkadaşların yardımını bekliyoruzzzz...

Arkadaşlar bide şu simetrik besleme olayı asimetrik besleme olarak çevirilemez miii ? Birde bu devrede bobinler var ayarı nasıl tutturucaz bunlarla ilgili ayrıntılı bir bilgi yok sanırım..Ama bol miktarda bobin var...(ahah) (ahah) (ahah) (ahah)

akmese451
11 Haziran 2007, 02:22

eğer indirip baktıysanız baskı devre data sheet ' in içinde mevcut...

tehlike
11 Haziran 2007, 15:07
eğer indirip baktıysanız baskı devre data sheet ' in içinde mevcut...

evet baskı devre içinde mevcut ama şu simetrik beslemeyi asimetrik bağlantıya çevirsek iyi olmaz mı ? Birde şu bobinler sıkıntı çıkarmaz mıı ben entegrenin fiyatı ne kadar o nu bi araştırayım...

akmese451
20 Haziran 2007, 04:20
Arkadaşlar Bunlar da devrenin data sheetteki orjinal baskı devreleri...Buyrun !!! :)
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Daha net görmek için resmin üzerine tıklayınız
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]) [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]) [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])