Orijinalini görmek için tıklayınız : TDA2005-2*10w+baskı şema
elektrotman
02 Kasım 2007, 16:27
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] - [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
işte linkk :!:
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
alternatif:
bondissement
29 Mart 2008, 19:44
dostum link çalışmıyor
elektrobilim
29 Mart 2008, 20:54
bu devreyi 10 senesi once yapmıştım çalışıyordu fakat ozaman baskı devre teknolojisi gelişmemişti elle baskı çıkarak yapmıştım ama herşeye ragmen çalışması süperr diyebilirm
3-4 ay önce elime gelmişti bi yerden entegre vakit bulupta baskı devre hazırlayamamıstım hatta entegrenin bulundugunu bile unutmusum. ilk fırsatta yapıcam devreyi tesekkürler
erdemefe
29 Mart 2008, 22:19
bende bu devreyi yaptım gayet güzel çalışıyor telefondan müzik dinlemek için kullanıyorum ama potların değeri yazmamış 100k kullanıyorum bi sorun olurmu
elektrotman
29 Mart 2008, 23:57
dostum link çalışmıyor
(anos) Kardeş link aktif (superr)
bondissement
30 Mart 2008, 00:02
link çalısıyor fakat indirilen dosyanın içindekilerde sorun var sanırım ..herhangi birşey çıkmıyor
indirilen rar dosyasının içindeki dosyayı aresle acabiliyorum bi sorun yok sorun snin pcde olabilir"
umutxxx
30 Mart 2008, 11:29
güzel anfi ilk anfilerimden di şimdi 600 w rms bi anfi kullanıyorum bojidarın:D
mtelektro
30 Mart 2008, 21:46
güzel anfi ilk anfilerimden di şimdi 600 w rms bi anfi kullanıyorum bojidarın:D
o marka efsane kardeş. :D acayip bişey. güle güle kullan da 600 watt rmsle artık konser sound mu üretiyosun napıysun anlamadım :)
mesut_27
05 Mart 2009, 21:55
100k olurmu
mtelektro
06 Mart 2009, 03:34
ne 100 k olur mu ?
catterpiller
12 Mayıs 2009, 20:06
Öncelikle bu devreyi burda paylaşana teşekkür etmek istiyorum fakat bi sorum var Okulda bunu proje ödevi olarak verdiler elektrotman yazısının altında kırmızı bi yol var aşağıya doğru gidio orasi ares dosyasında direk mavi renkli olan yolların üzerinden geçiyo buradaki resimde alt taraftan dolaşmiş ayrica o yol bi bakır tel ile köprü yapılacak anlamına mı geliyor şimdiden teşekkürler
antivir-US
13 Mayıs 2009, 01:31
evet o bir atlama/jumper.
areste devrenin resmini alırken üst bakır nedense alt bakırın altında görünüyor.
areste maviler alt bakır,kırmızılar üstbakırdır(yani o kısım jumper olacak,bakır tel ile)
catterpiller
13 Mayıs 2009, 23:26
evet o bir atlama/jumper.
areste devrenin resmini alırken üst bakır nedense alt bakırın altında görünüyor.
areste maviler alt bakır,kırmızılar üstbakırdır(yani o kısım jumper olacak,bakır tel ile)
Saolasın kardeş.
Bu devre benım hatam olmadığı sürece kesin çalışıyor dime hocanın karşısında patlamayalım bitirme ödevi olarak verdide.. (tr.bayrak)
antivir-US
14 Mayıs 2009, 01:44
Saolasın kardeş.
Bu devre benım hatam olmadığı sürece kesin çalışıyor dime hocanın karşısında patlamayalım bitirme ödevi olarak verdide.. (tr.bayrak)
çalışıp çalışmadığını bilemiyorum,istersen devreyi paylaşan fenerli arkadaşa bir özel mesajla sor,ya da devre şemasını bulup bağlantıları kontrol edebilirsin.Fener kupayı kaptırdı muhahahahah:D:D:D
erdemefe
14 Mayıs 2009, 02:01
çalışıyor benim tarafımdan denenmiştir....
catterpiller
28 Mayıs 2009, 00:58
Çalıştıran arkadaş potansiyometreyi nasıl bağlıcaz 2 potansiyometre yerindende 3 er tane kablo cıkıyo 100k pot aldım 3 bacagına nasıl baglayım ??
erdemefe
28 Mayıs 2009, 02:38
sterio pot kullanacaksın öndeki üç ayağı baskılıdevredeki 3lülerin birine arkadakileride diğer 3lüye bağlıyacaksın
catterpiller
28 Mayıs 2009, 03:38
sterio pot kullanacaksın öndeki üç ayağı baskılıdevredeki 3lülerin birine arkadakileride diğer 3lüye bağlıyacaksın
Saolasın Kardeş Peki 2 tane pot Kullansam bişey fark edermi ayrıca baskı devreden pot için çıkan 3 kabloyu pota baglarken sıralama falan varmı ?
erdemefe
28 Mayıs 2009, 03:44
fark etmez 2 kanalın sesinide ayrı ayrı açıp kaparsın potların milleri sana baktığında sol ayakları şaseye gelecek şekilde takmalısın orta ayaklarıda yerine göre ortaya gelmeli
catterpiller
28 Mayıs 2009, 03:57
Dostum Çok saolasın bide son bi sorum olacakti input 1 input 2 ve şase girişleri var 3lü bide beslemenın oldugu yerde +8-18v ve şase var burdan şaseyi baglasam inputların oldugu yerden baglmaya gerek varmı ikiside aynı yol üzerinde...
erdemefe
28 Mayıs 2009, 04:03
var, sen kaynağının şasesi nasıl anfinin şasesiyle birleşecek ???
catterpiller
28 Mayıs 2009, 22:22
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Dostm resimde çizdigim kırmızı yollar işte ikiside birbiriyle baglantılı yani 2 ayrı şase yerine 1 tanesini baglasak aynı şey değilmi
Yani ben mp3 playerin kulaklık yerınden cıkartacagım 2 kabloyu 1ini input 1 birini input 2 ye takacam şaseye ne takıcam onu anlamadım beslemede +12 ve - yi vericem olmazmı?
erdemefe
28 Mayıs 2009, 23:25
olmaz birisi beslemenin şasesi birisi ses kaynağının şasesi mp3 çalardan gelen şaseyi oraya bağlamazsan olmaz
catterpiller
29 Mayıs 2009, 00:09
mp3 playerin şasesi varmı ki yaw bozuk kulaklıgın jakını kestimde içinden 2 kablo cıktı
şase hangisi anlamadım bide ikisi aynı yol üzerinde aynı yola 2 şase mi bağlıcaz
erdemefe
29 Mayıs 2009, 00:47
eğer sterio ise 3 kablo çıkması lazım 2si canlı uç birisi şase eğer 2 kablo çıktıysa biri şase biri canlı uçtur istersen kestiğin yerin bi fotosunu koy daha iyi yardımcı olalım
catterpiller
29 Mayıs 2009, 02:18
Tamamdır kardeş sen olmasan yapamıcaktım her türlü soruma cevap verdin çok teşekkür ederim Çalışıyor Tarafımdan Denenmiştir ® :):):)(tr.bayrak)(tr.bayrak):D(ok...)(ok...)
erdemefe
29 Mayıs 2009, 02:19
rica ederim Başarılar...
hmz_06
25 Temmuz 2011, 23:47
kardeş bu entegreyle 20 w yapmak istiyorum bu yüzden köprü bağlantı kullnaıcam yardımcı olurmusunuz
x_diablo_x
26 Temmuz 2011, 03:33
"hmz_06" köprü bağlantı için hoparlöre bir + birde şase bağlıyorsun ya....köprü kullanmak için sol kanal'ın + ucu ile sağ kanalın + ucunu hoparlöre bağlayacaksın.. eksiler boşta kalacak...işte sana köprü bağlantı...kısaca hoparlöre + ve - vermek yerine + ve + bağlayacaksın kardeş...
hmz_06
26 Temmuz 2011, 13:17
"hmz_06" köprü bağlantı için hoparlöre bir + birde şase bağlıyorsun ya....köprü kullanmak için sol kanal'ın + ucu ile sağ kanalın + ucunu hoparlöre bağlayacaksın.. eksiler boşta kalacak...işte sana köprü bağlantı...kısaca hoparlöre + ve - vermek yerine + ve + bağlayacaksın kardeş...
sağol kardeş peki bu bağlantıyı yaptığımda anfinşn gücü kaç w olur 20 w olurmu
x_diablo_x
26 Temmuz 2011, 14:13
evet kardeş 20 watt olur... ve istersen önce +- olarak 10 watt dene ; sonra ++ olarak dene...ses artışını kesinlikle duyarsın...
hmz_06
26 Temmuz 2011, 22:39
peki çok sağol yardımın için kardeş bu sitero bir anfi ses girişleride sitero bu yüzden ses girişlerinin şasenini kesip + + şeklindemi bağlamam gerekir
x_diablo_x
26 Temmuz 2011, 23:12
Kardeş ses girişlerine müdehale etme istersen...Stereo ses çıkışlarının şaselerini kesip, +,+ şeklinde bağlarsan daha iyi olur...
medetkerem
26 Temmuz 2011, 23:16
sesi girerken: şaseyi normal bağla .sağ ve sol girişinide normal bağla.ama sağ ve sol girişini kısadevre yap.dediğim gbi şaseye dokunma
hmz_06
26 Temmuz 2011, 23:39
anladım kardeş saten anifyi 20w yaparken hoparlörün şasesini kesip + + bğlarken anifye bir hopalrör takmış oluyorum yani se girişlerinide kısa devre yaparsam anfim no olur ama gücünüde 20w yani 2 ye katlamış oluyorum ben anladım kardeş bu olayı hemen devreyi indirip kuşe kağıda yazdıracağım ilginiz için çok sağolun
x_diablo_x
27 Temmuz 2011, 01:50
Rica ederim kardeş...
"medetkerem"ses girişlerinin canlı uçlarını kısa devre yapma fikri benim aklımı karıştırdı açıkcası...
çerkez_prens
21 Kasım 2011, 23:30
arkadaşlar bişey sorcam devreden ses çıkışı aldım fakat canlı değill beslemeden olabilimi birde entegre çok ısınıyor fan gereklimi?
x_diablo_x
25 Kasım 2011, 21:06
Beslemenin özelliklerini yazarsan bi mantık yürütmeye çalışırım kardeş...Kaç volt ve kaç amper?
Amfiye taktığın hoparlörün özellikleri kaç ohm ve kaç watt?
Ses kaynağın ne? Bilgisayar mı? telefon mu? mp3 player mi?
vBulletin Versiyonu Gizlenmiştir, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0