PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PT2389 5 Band dijital eko artı 3D ses efekt ve Bass Booster

akmese451
30 Eylül 2007, 02:22
Pt 2389 5 band dijital eko devresidir.Devre , sese Klasik – Jazz – Pops – Rock – Flat ve 3D ses efekti , Bled (BB) özellekleride katmaktadır.Denemelerimde beklediğimden yüksek performans aldım devreden. 3 sene evvel Sony Wolkmenimin kaset çalardaki Motorun kayışını değiştirmek için içinin açtıgımda bu entegreye raslamıstım.Wolkmeni o zamanın parasıyla 200 milyona almıstım… Devre gerçekten güzel bir devre …. Devrenin Bled (BB) özelliğiyle de basları mükemmel veriyo devre tam bi multi medya devresi … Yapacak arkadaşlar hiç düşünmeden yapabilirler…
Baskı devre tarafımca çizilmiştir...Güvenle yapabilirsiniz ;)

Devreye ait fotolar ve dosyalar ;

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız][/url]

Link ; [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Arkadaşlar devre hakkındaki yorumlarınızın cevapları biraz gecikebilir … Modemimiz Garantiye gitti İnternetimiz evde kesik :)

Bu arada devreyi yapacak arkadaşlara buradan başarılar… :)

wosvol
30 Eylül 2007, 06:34
paylaşım için teşşekürler fakat rar doyası hasarlı tekrar yükleyebilirmisin

yildizelektronik
30 Eylül 2007, 14:43
Kardeş eline sağlık güzel devre.Bende 6 sene önce aldığım sony walkman ın içini açtığım zaman bu entegreye rastlamıştım.Devre gerçekten güzel yapacak arkadaşlara kolay gelsin

mtelektro
30 Eylül 2007, 19:05
Kardeş eline sağlık güzel devre.Bende 6 sene önce aldığım sony walkman ın içini açtığım zaman bu entegreye rastlamıştım.Devre gerçekten güzel yapacak arkadaşlara kolay gelsin

tahmin etmiştim böyle bi cevap yazacağını adamın herşeyi sony olucak öyle (yakında giysileri de sonyden sipariş vericek):D :D

(ok...) eywallah..

akmese451
01 Ekim 2007, 15:17
Dosyalar yenilenmiştir arkadaşlar ;)

wosvol
01 Ekim 2007, 20:55
teşşekür ederim emeğine sağlık

mert53
07 Ekim 2007, 11:14
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
bunuda ben 5-6 ay önce çizmiştim ama yayınlamak kısmet olmamıştı. içerisinde devrenin 3 butonla çalışan halide mevcut. ben onu kullanıyorum.

akmese451
07 Ekim 2007, 11:36
Kardeş 3 butonlu devredeki " CVC " sese nasıl bi özelllik katıyo acaba ... sen 3 butonlu kullanıyomusun :)

mert53
07 Ekim 2007, 17:47
cvc dediğin rock jazz seçeneklerini 1 butonla değiştiriyor. yani herpsi için ayrı ayrı buyon koymuyorsun.

mendil
12 Nisan 2008, 21:24
açık şeması ile baskı devresi farklıı ben açık şemasını yaptım ii sonuç alamadım pt2389 da piyasada zor bulunan entegre heralde kolay bulamadım

akmese451
13 Nisan 2008, 03:51
açık şeması ile baskı devresi farklıı ben açık şemasını yaptım ii sonuç alamadım pt2389 da piyasada zor bulunan entegre heralde kolay bulamadım

Devre çok verimli çalısıyo baskı devredede açık semaya göre hiç bir farklılık yoktur ... Kendin verim almadıysan yaptıgı devreyi kontrol et ...

Entegreyi [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] dan tedarik edebilirsin...

elektromanci
26 Haziran 2008, 01:55
Eyw Akmese EmeĞİne SaĞlik Bende Tam BÖyle Bİr Devre Ariyordum
Allah Razi Olsun

antivir-US
09 Temmuz 2008, 15:24
slm arkadaşlar.devrenin özelliklerini görünce benimde yapasım geldi ve areste ben de 3 tuşlu olanını çizdim fakat daha devreyi yapmadım!!!
burada yayınlamak istedim.Bir hata olacağını zannetmiyorum büyük ihtimal devre çalışır.Eğer yapmak isteyen arkadaşlar varsa öncelikle belirteyim;devreyi areste çizdim fakat yapıp denemeye fırsatım olmadı,yapmak isteyen arkadaşlar varsa devreyi yapmadan önce kontrol etsinler veya riske girsinler.
(amacım siteyi canlı tutmak,haftada 2-3 kez anca girebiliyorum ve hala aynı konuları buluyorum fazla yenilik göremiyorum)
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

idkuscu
26 Haziran 2010, 14:56
Merhaba arkadaşlar benim sorum şu bu devredeki bb özelliği normal seslerle bass sesleri ayırabiliyormu ben arabada kullanmak için böyle bir devre arıyorum şimdiden teşekkürler