PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım!!!

medetkerem
09 Şubat 2010, 02:17
abilerim kaç gündür pic programlamaya çalışıorum.dursuncanteknik abinin 7 kanallı tabelasını yapmak istiorum fakat ic progta programlarken hep 000h hatası alıorum.farklı farklı ayarlar deniorum.sigortaları açıp kapatıorum ama hep 000h hatası alıorum.winpicde flnda denedim hem winpicpr hemde winpic 800 napmalıyım sizce günlerdir arıyorum ama bulamıorum:bilmem:(ahah):mad:...

meftun
09 Şubat 2010, 04:06
öncelikle programlayıcınız usb mi yoksa seri port mu onu bilmek lazım.
Ben winpic kullanıyorum "arayüz" bölümünde "arayüz tipi" yazan yerde "JDM(2) for serial port" yazıyor onu seçiyorum programlıyor.Bu dediğim seri port için geçerli.

alpersoner
09 Şubat 2010, 11:42
Kardeş aynı pic programlama kartı ile başka bi pic programlamaya çalış. O devrede 16f628 kullanmıştı dursun abi. Sen başka bi 16f628 programlamayı dene

ETE
09 Şubat 2010, 12:06
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

ETE

password = [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

informer
09 Şubat 2010, 12:52
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

ETE

hocam dosya şifresi nedir
bede merak ettim bakıyım şu dosyaya

alpersoner
09 Şubat 2010, 12:53
Hocam rar şifresi nedir acaba

ETE
09 Şubat 2010, 13:42
Yukarı ekledim.
Ete

oremsa
09 Şubat 2010, 17:56
ete hocam ben bir türlü mcs ve pbp çalıştıramadım biraz önce verdiğiniz linkten pbp 260 ı indirdin hep aynı sonuç şu hatayla karşılaşıyorum fatal: out of memory (pbpw.exe)
ne yapabilirim dizüstü bilgisayarımda pbp 2 43 ve mcs yi kullanıyorum oradaki dosyaları kopyaladım evdeki bilgisayarıma attım yine aynı sonuç delireceğim yardım lütfen yazmadan önce araştırmadım sanmayın tam bir haftadır her yerdeki yazılzrı okuyorum

pwm.c
09 Şubat 2010, 18:01
ete hocam ben bir türlü mcs ve pbp çalıştıramadım biraz önce verdiğiniz linkten pbp 260 ı indirdin hep aynı sonuç şu hatayla karşılaşıyorum fatal: out of memory (pbpw.exe)
ne yapabilirim dizüstü bilgisayarımda pbp 2 43 ve mcs yi kullanıyorum oradaki dosyaları kopyaladım evdeki bilgisayarıma attım yine aynı sonuç delireceğim yardım lütfen yazmadan önce araştırmadım sanmayın tam bir haftadır her yerdeki yazılzrı okuyorum
derleyeceğin .bas dosyasını C: içine bir klasör oluşturup buraya kopyala ve tekrar derlemeyi dene.
dosya yolu 62 karakterden fazla olunca bazen derleme hatası veriyor.
ek olarak, pbp patch dosyasını ayrıca kurdunmu? yoksa uzun yazılımları derleyemessin

oremsa
09 Şubat 2010, 18:55
hay allah senden razı olsun tamamdır

----------

daha uzun programa geçmedim ama şu anda ete hocanın verdiği pbp260 yüklü deneyince yazarım saolasın

medetkerem
14 Şubat 2010, 00:35
programlayıcım seri porta bağlı.her seferinde jdm yi seçiorum.tabelanın devresini kurdum.sıra programlama işine gelmişti yine 000h hatası aldım.olsun hata aldım ama yinede bi deniim dedim....veee çalıştı:D.evet hata almama rağmen çalıştı:D(ve bnm ilk pic dfevrem oldu :D çoook mutluyum:D