PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : micro cod studio da problem

Harbii
05 Şubat 2010, 05:49
arkadaslar derlemek istedigimö zaman bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım bana bi yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşekkür ederim
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

----------

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

Mucit23
05 Şubat 2010, 10:53
işlmeci seçme kısmında kaç çeşit işlemci var

ETE
05 Şubat 2010, 12:56
Derlemeye çalıştığın programı başka bir isim altında yenidenkayıt et ve o yeni dosyayı derle.
Çalıştığın dosya için yalnızca okunabilir (yazılamaz) dosya ikazı veriyor. Yada dosya özelliklerinden dosyanın read_only özelliğini değiştir.

Gördüğüm kadarı ile MicroStudioPlus programını kullanıyorsun. Bu MCS nin paralı versiyonu olup sizin için gereksiz özelliklere sahiptir. İleride gerekirse kullanırsınız.

Normal MCS yi aşağıdaki adresten yükleyebilrsiniz.

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Ete

Harbii
05 Şubat 2010, 17:50
derleyicim 1 den fazla işlemci secenegi var VE
read only özellgini nasıl deiştire bilirim ? ETE ?

ETE
05 Şubat 2010, 18:03
Dosya üzerinde sağ tıkla ,
açılan pencerede en altta bulunan özellikler seçeneğine tıkla
açılan pencerede al kısımda bulunan Öznitelikler kaşısında yer alan Salt Okunur kutucuğundaki işareti kaldır.

Ete

Harbii
05 Şubat 2010, 18:09
zaten işaretli deil denedim işareti de kaldırdım sonra işaretledim 2 sinide denedim anıylacagın yani ama aynı sorun dvm ediyo :(
derlemek istedigim dosya bu
windows 7 kullanıyorum uyumluluktan windows xp sp3 secenegini sectim program calıssın diye ama yine de sorun yaşıyom dunden buyana en azından 30 tane program indrip kurdum hepsi de aynı sorunu verdi kafayı yemek uzereyim cidden :(

ETE
05 Şubat 2010, 18:17
Bu program derlenir . Ancak hangi işlemci için yazıldığı belli değil.
Sigorta ayarları programın başında yer almalı.

'-----------------------------------------------------------------
@ DEVICE pic16F84A
@ DEVICE pic16F84A, WDT_OFF
@ DEVICE pic16F84A, PWRT_OFF
@ DEVICE pic16F84A, PROTECT_OFF
@ DEVICE pic16F84A, XT_OSC
'------------------------------------------------------------------------------------

Ete

Harbii
05 Şubat 2010, 18:20
yok hocam 16f628a deiştirdim 84 leri 628a koydum ama yine ynı yazıyo :(

ETE
05 Şubat 2010, 19:42
Sorun nedir sende anlmadım. Muhtemelen kurulumdan kaynaklanan bir problem.
Ben sorunsuz derledim.
Ektedir.
Ete

Mucit23
05 Şubat 2010, 20:48
kardeş sen bi bu linke baksana sanırım se in sorunun programın vistayla uyuşmazlığından kaynaklanıyor
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
bu adresteki yorumları bi oku belki sorunu çözebilirsin

Harbii
05 Şubat 2010, 22:26
SİZleride ugrastırdım tsk arkadaslar saglıklı bi program bulup yukledim sorunum cozuldu sukur derleme yapabiliyorum artık

CUMAAA
21 Haziran 2011, 02:35
Kardeşim bende aynı sorunu yasıyorum nasıl yaptıysa n linkini atsan

Harbii
25 Haziran 2011, 18:47
programı silip tekarar yükledim işlemcileri dosyalarını ekledim eksik geliyo genelde o eksikleri kapatıp yükledim bi firmadan aldıgım programlama kartı ile beraber programlar tam olarak geldi bana o şekilde suan kullanıyorm