buny
26 Haziran 2007, 22:06
daha önceden yaptığım tda1554ü kutuladım(kutu karton ama sağlam kutu:D) bide stk için yaptığım vumetreyi taktım güzel oldu ya bide çok ısınıo bu ya fan taktım biraz indi ama ?
stkyla hala uğraşıom:(
resimler ve gerekli dosyalar altta
tdabaskı devresi
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
buda kutunu içi biraz karışık açıksa fazla özenmedim öyle ki vidayla uğraşmim die bütün devreleri kutuya silikonla monte ettim oldu ama :icon_smil
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
buda tarfoyla 12v regüleli doğrultma devresi doğrultma devresi vumetre için tda nın doğrultması üzerinde
bide trafo biraz büyük elimdeydi değerlendirim dedim (2*12,2*17,1*12,1*12 sarımları var şimdilik kullanıom tda da gerektiği zamn sökerim:D)
buda tamamen topladıktan sonra
buda işim bitince masamın topu hali normalde iş yaparken hep dağınıktırda :D;)
buda amfinin videosu ses yoktur çünkü sesi açamıyorum akşam saatleri malum :D;)
Q7kB7iycglc
bu arada baskı devre tamircihasan'a aittir
Gerekli Dosyaları İndirme İçin Tıkla :D ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
:D;):D
tda öle açıkşaçık duruyodu cnm sıkıldı kutuladım
stkyla hala uğraşıom:(
resimler ve gerekli dosyalar altta
tdabaskı devresi
buda kutunu içi biraz karışık açıksa fazla özenmedim öyle ki vidayla uğraşmim die bütün devreleri kutuya silikonla monte ettim oldu ama :icon_smil
buda tarfoyla 12v regüleli doğrultma devresi doğrultma devresi vumetre için tda nın doğrultması üzerinde
bide trafo biraz büyük elimdeydi değerlendirim dedim (2*12,2*17,1*12,1*12 sarımları var şimdilik kullanıom tda da gerektiği zamn sökerim:D)
buda tamamen topladıktan sonra
buda işim bitince masamın topu hali normalde iş yaparken hep dağınıktırda :D;)
buda amfinin videosu ses yoktur çünkü sesi açamıyorum akşam saatleri malum :D;)
Q7kB7iycglc
bu arada baskı devre tamircihasan'a aittir
Gerekli Dosyaları İndirme İçin Tıkla :D ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
:D;):D
tda öle açıkşaçık duruyodu cnm sıkıldı kutuladım