PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tda1554+vumetre

buny
26 Haziran 2007, 22:06
daha önceden yaptığım tda1554ü kutuladım(kutu karton ama sağlam kutu:D) bide stk için yaptığım vumetreyi taktım güzel oldu ya bide çok ısınıo bu ya fan taktım biraz indi ama ?
stkyla hala uğraşıom:(
resimler ve gerekli dosyalar altta
tdabaskı devresi
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
buda kutunu içi biraz karışık açıksa fazla özenmedim öyle ki vidayla uğraşmim die bütün devreleri kutuya silikonla monte ettim oldu ama :icon_smil
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
buda tarfoyla 12v regüleli doğrultma devresi doğrultma devresi vumetre için tda nın doğrultması üzerinde
bide trafo biraz büyük elimdeydi değerlendirim dedim (2*12,2*17,1*12,1*12 sarımları var şimdilik kullanıom tda da gerektiği zamn sökerim:D)
buda tamamen topladıktan sonra
buda işim bitince masamın topu hali normalde iş yaparken hep dağınıktırda :D;)

buda amfinin videosu ses yoktur çünkü sesi açamıyorum akşam saatleri malum :D;)
Q7kB7iycglc
bu arada baskı devre tamircihasan'a aittir
Gerekli Dosyaları İndirme İçin Tıkla :D ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

:D;):D

tda öle açıkşaçık duruyodu cnm sıkıldı kutuladım

ahmet_zxc
26 Haziran 2007, 23:07
teşekkürler
güle güle kullan(bye)

akmese451
27 Haziran 2007, 17:24
Hayırlı olsun bilader güle güle kullan (ok...)

ebubekir
06 Şubat 2009, 01:39
selam arkadaşlar. devreyi inceledim güzel olmuş bende yaptım devreyi yalnız trofa ile anfi bağlantısında kafama takılan bir kaç soru var yardım edersen sevinirim.resimleri koyduğum trafo ve devrem tek kolon var şimdilik çalıştırmak için nasıl besleme vermek lazım.Benim bağlantı şekli doğru mu acaba

cexzafatih92
06 Şubat 2009, 03:51
eywallah dostum güle güle kullan...

bende ayakkabı kutusuna tda 1562 yapmıştım :D