PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : proton ide lite sorun

lisandro
07 Ocak 2010, 16:46
arkadaslar win 7 yükledim fakat derleyici açtığımda şöyle bi sorun verio

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]) [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

biliosanız yardımcı olurmusunuz ?

teşekkürler...

ahmetozturk
07 Ocak 2010, 19:33
ben de düşündüm win7 kurmayı ancak çoğu programın uyumlu olmadığı yaygın bir tecrübe bence ondandır. hatta usburn ve proteusun da çalışmadfığı söylenmekte eğer problem yaşıyorsanın bu tip programlarda, paylaşırsanız forumca memnun oluruz

lisandro
07 Ocak 2010, 20:26
ahmet ewt sorun yaşanıo fakat ama dediğim gibi çözümünü bilen varmı yada aslında xp geri yükleyim dedim yüklerkende mavi ekran da hata cıktı suan onu halletmeye calısıyorum onunda çözümünü bilen varsa yazsın.... teşekkürler

01airforce
07 Ocak 2010, 21:45
Ben Herkese win xp den şaşmayın bana göre en sorunsuz ve güzel işletim sistemi(tr.bayrak)

ahmetozturk
07 Ocak 2010, 21:51
ahmet ewt sorun yaşanıo fakat ama dediğim gibi çözümünü bilen varmı yada aslında xp geri yükleyim dedim yüklerkende mavi ekran da hata cıktı suan onu halletmeye calısıyorum onunda çözümünü bilen varsa yazsın.... teşekkürler

dostum bikaç deneyimli arkadaşa sordum sorunu çözemeyip geri xp yüklemişler. crownhill firmasının proton için win7 uyumlu sürümünü bekliyoruz o zaman geri win7 ye çeviricez dediler

lisandro
08 Ocak 2010, 01:14
dostum bikaç deneyimli arkadaşa sordum sorunu çözemeyip geri xp yüklemişler. crownhill firmasının proton için win7 uyumlu sürümünü bekliyoruz o zaman geri win7 ye çeviricez dediler

teşekkürler

puzzle74
11 Şubat 2010, 18:23
Windows 7 kullanan arkadaşlar ÇÖZÜM burada.

Öncelikle aşağıda linkleri verilmiş ProtonIDE v2.0.0.5 , Compiler V3.4.0.6 ve Patch 3.4.0.8 dosyalarını indirin
Download Links:
Compiler V3.4.0.6: [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

IDE v2.0.0.5 installer: [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Patch 3.4.0.8: [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

1- ProtonIDE 2_0_0_5 Setup programını kurun,crack klasöründeki "ProtonIDE" dosyasını C:\Program Files\ProtonIDE klasörüne kopyalayın.
2- PDS klasörünü komple C:\Program Files\ProtonIDE klasörüne kopyalayın.
3- prplus.exe ve app.exe dosyalarını C:\Program Files\ProtonIDE\PDS klasörüne kopyalayın.
4- Proton programını çalıştırın View menu den "compile and program options" a tıklayın
"Find Manually" gelin ve C:\Program Files\ProtonIDE\PDS gösterin.
Hayırlı olsun bu kadar.

karixma1953
12 Mayıs 2010, 01:39
Sağolun hocam...

askb
10 Haziran 2010, 16:41
puzzle74 ,

2 link çalışmıyor.Linkleri yenileyebilirmisiniz.Paylaşım için teşekkürler

leo46
10 Haziran 2010, 17:12
sivri de yenisi var