Orijinalini görmek için tıklayınız : KA2284 Stereo Vumetre Devresi
akmese451
17 Haziran 2007, 07:44
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Arkadaslar entegre sinyali Çok güzel takip ediyo...
Yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim... (ok...)
tekno61
24 Aralık 2009, 13:41
kardeşim bu devreye ses sinytalini nasıl uyguluyoruz kendisimi algılıyor nasıl braz açıklarmısın yapmayı düşünüyorum
H@S@N
24 Aralık 2009, 15:26
kardeşim bu devreye ses sinytalini nasıl uyguluyoruz kendisimi algılıyor nasıl braz açıklarmısın yapmayı düşünüyorum
kardesım ses sınyalinin in lerden giriyorsun.ve de entegre gırısdekı sınyalin siddetine göre ledleri açıp kapıyor.oke
......................................................................................................................
akmese kardeşim. entegrenin datasheet ine baktınmı bilmiyorum.benim dikkatımi bir şey çekti.2. VE 15. ayaklar cıkıs yazmış.acaba burdan yükseltilmiş sinyal almamız mümkünmü.
tekno61
24 Aralık 2009, 17:13
teşekkürler birde bunun hazır plaket (ares) cizimi flan varmı varsa yükleyebilirmisiniz
H@S@N
24 Aralık 2009, 17:16
buyur baskı devreyi çizen arkadasa tesekkurler.
tekno61
24 Aralık 2009, 17:19
yardımlara teşekkürler
H@S@N
24 Aralık 2009, 17:19
tesekkur butonuna bassaydın daha ıyı olurdu ama nese bunada sukur:D
ArdA_17
14 Şubat 2010, 22:05
(mono vumetre)ben bu devrenin tek sıra 9 bacaklı olan entegreli olanını yaptım elektronikçiye gittiğimde KA2284 entegresi yok fakat eş değeri var dedi (B1403N 4N8) bu entegreyi verdi aynı görünüm ve aynı işleve sahip baskı devresi aşağıda mevcut(ARES 7.0 ile uyumludur..)
ArdA_17
14 Şubat 2010, 22:06
ses sinyalini hoparlörden paralel alabilirsiniz
sro fatih
10 Haziran 2011, 15:40
malzeme listesi yokmu ?
triyak41
19 Ekim 2011, 21:41
Bugün sizin verdıgınız 2284lü vumetreyi yaptım ama çalısmamdı bi bakarmısınız bi tane dirençde değer yazmıyo ben 25K Taktım kaç direnç takmalıyız. Bi yardım edin lütfen o kaddar emeğim boşa gitmesin
LEDMAN
20 Ekim 2011, 02:15
Bugün sizin verdıgınız 2284lü vumetreyi yaptım ama çalısmamdı bi bakarmısınız bi tane dirençde değer yazmıyo ben 25K Taktım kaç direnç takmalıyız. Bi yardım edin lütfen o kaddar emeğim boşa gitmesin
Devre baskı şemasında sorduğun isimsiz dediğin direnç 22k ohm solda kenarda yazıyor. yanındaki kondansatör 2,2mf sol aşağıda yazıyor. isimler kaymış.
Sorduğun direnç ve kondansatör, iki malzeme birbirlerine bağlı çizim hatası var verilen baskı şemasında. buna göre devre çalışmaması normaldir.
Bu şemaya göre kondansatör ve direnç bağlantısını yap.
falconmstf
29 Aralık 2011, 15:53
arkadaşlar entegre bulamaynlar eskı VCD'lerden bulabılırsınız genelde bu entegre kullanılıyor bende orda buldum
TurKuaZ
03 Ocak 2012, 21:23
ka2284 teksıra 9 bacaklı 5led mono vumetre
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
ka2281 konudaki gibi 16 bacaklı 5+5 stereo vumetre malzeme alırken karışmasın
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
vBulletin Versiyonu Gizlenmiştir, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0