Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar lütfennnnn yarddıımmmmm
şaşkın25
16 Ekim 2009, 13:19
ben yeni başladım ve picbasıc program dili ile yazmak istiyorum hem yazıp nasıl hex çevirecem bunu hangi programla yapmalıyım nasıl yapmalıyım sırasıylaaa yazarmısınız yardımlarınızı beklıyorum teşekkürler
kudretuzuner
16 Ekim 2009, 13:38
merhaba,
ETE hocanın derslerini takip et.Sana çok yararlı olacaktır.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
şaşkın25
16 Ekim 2009, 13:40
biraz önce inidirdim bana bas uzantılı pıc kodlarını hex çevirecek bir program lazım onu arıyorumm ben teşşkürlerr
kudretuzuner
16 Ekim 2009, 13:49
Merhaba,
Verdiğim linkte Micro Code Studio 'yu indirirseniz .bas uzantılı dosyalar hex çevriliyor.Aynı sorunu ben de yaşadığım için sağolsunlar bu link ile free olan bu programı indirdim.Kolay gelsin
----------
şaşkın25
16 Ekim 2009, 13:57
abi direnk dowlant link atarmısın biraz karışık çok teşekkürler
kudretuzuner
16 Ekim 2009, 14:30
----------
Download MicroCode Studio 3.0.0.5 (EXE file, 2332K)
indüktans
16 Ekim 2009, 15:45
PBP derleyicisi olmadan bu program hex oluşturmazki.
buradan demo versiyonunu indirebilirsin.
Download PICBASIC PRO™ Compiler Demo (2930K) ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
kısaca, MicroCode Studio ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]) programı ile PBP ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]) derleyicisini beraber kullanman gerekiyor.
kurulum videosu burada verilmiş.
kudretuzuner
16 Ekim 2009, 16:54
Merhaba,
Teşekkürler ben bu dosyalar için geçenlerde ETE hocayı bayağı rahatsız etmiştim.Sağolsun Antivirus ta yardım etti kurabildim.
vBulletin Versiyonu Gizlenmiştir, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0