Orijinalini görmek için tıklayınız : IXYS hakkında bılgı ????
shawin
07 Haziran 2007, 02:59
s.a arkadaslar resımdekı parca hakkında bılgısı olan warmı arkadas werdı amfiden sotugunu soledi bana ama arastırdım ıse yara bısey bulamadım...
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
elektrobilim
07 Haziran 2007, 10:12
IXYS bu kelimenin anlamını soruyorsan hangi imalatçı firma ürettiğini sölemiş fakat bunu daha detaylı incelemek isterseniz [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] bu siteden search kısmına modelini yazarak daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz içalışamlar
lock
07 Haziran 2007, 23:33
Alttaki rakamları göremiyorum, ama muhtemelen yüksek voltajlı silikon transistöre benziyor.
fatihcol
01 Ekim 2007, 00:21
s.a arkadaslar resımdekı parca hakkında bılgısı olan warmı arkadas werdı amfiden sotugunu soledi bana ama arastırdım ıse yara bısey bulamadım...
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
a.s.
ixys yarıiletken üreticisi . türkiye ithalatçısı özdisan (ist/karaköy)
bilgi bulabilirsin rahatça. üründe vardır yüksek ihtimal. bulamazsan yerine ir nin parçalarınıda kullanabilirsin
bide üzerindeki yazıları okuyabilseydik ixys sitesine bizde bakardık.
Ustura
30 Kasım 2007, 23:41
IXYS DSSK50 0025B ...
epsilon035
01 Aralık 2007, 01:36
Selam
DSSK50-01A yada -015A istediğin ürünün muadilleridir.
Özdisanda DSSK50-025B stoklarında görülmüyor.Yukarıda yazdığım iki malzeme stoklarında görülüyor.
2X25A amperajları aynı.Voltajı ise senin bahsettiğin ürün 25V a kadar dayanırken bu malzemerlin max voltajları 100V dur.Rahatlıkla çalışırlar.
ozkanozkaya
01 Şubat 2009, 13:41
Arkadaşım bu hızlı diyottur.Ben bunu güneş pili uygulamasında pillerin çıkışlarına bağlıyorum.
Bende ise IXYSDSEC60-02A sı var 200v,2*30A,35ns
Bu elemanın diğer bir kullanım alanı sık olarak bilgisayar güç kaynaklarında gördüm oradada rahat bir şekilde kullanabilirsin..
Anfiden sökülme nedenini şöyle söyleyebilirim güç bölgesinden sökülmüş olacağını belirtebilirim aktarım hızı mükemmel bir diyot olduğu için anfinin bayılmadan akım çekmesini ve bunu ise kısa zamanda yapabildiği için bulunduğunu söyleyebilirim.
vBulletin Versiyonu Gizlenmiştir, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0