PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Proton İde Lite

01airforce
29 Ağustos 2009, 06:15
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ya arkadaşlar ben bu programda nasıl derleme yapacağım compile yazan yere tıklıyorum ama resmin aşağısındaki hatayı veriyor.(ahah)(ahah)(ahah)(ahah)

muratmert4
29 Ağustos 2009, 11:32
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ya arkadaşlar ben bu programda nasıl derleme yapacağım compile yazan yere tıklıyorum ama resmin aşağısındaki hatayı veriyor.(ahah)(ahah)(ahah)(ahah)

S.A.
Oradan include satırını komple sil ve de sitemizde protonun full versiyonu var onu yükle (tr.bayrak)

01airforce
29 Ağustos 2009, 20:22
bu full sürüm deil mi yani ondan mı hata veriyor?

antivir-US
29 Ağustos 2009, 20:44
bir de şöyle denesene
inlude satırını tamamen sil,
DEVICE = 16F84A şeklinde yazmayı bi denesene.
Birde bas uzantılı dosyayı yükle de bi de ben uğraşayım,ya da adresi ver sitenin

01airforce
29 Ağustos 2009, 20:56
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] yine ben açmıştım konuyu sen vermiştin siteyi hatırlarsan :D:D:D
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

(ahah)(ahah)(ahah)(ahah)(ahah)(ahah) kafayı yicem ya şimdide bu hatayı veriyor(ahah)(ahah)(ahah)(ahah)(ahah)(ahah)(ahah)(ahah)

antivir-US
29 Ağustos 2009, 21:06
bak ben derledim oldu;
sitede sıkıntı var yüklenmiyor.

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

kod:

Device 16F84A
Declare LCD_DTPIN PORTB.4 'data pinleri portbye bağlı ve rb4 den başlıyor
Declare LCD_ENPIN PORTB.3 'E pini portb.3e bağlı
Declare LCD_RSPIN PORTB.2 'Rs pini portb.2 ye bağlı
Declare LCD_INTERFACE 4 'LCD pic e 4 bit data bağlantısı ile bağlı
Declare LCD_LINES 2 'LCD 2 satırdan oluşuyor
DelayMS 100 ' LCD nin açılmasını bekle
DONGU:
Print At 1,1,"01airforce"
Print At 2,1,"ELEKTROBILIM"
GoTo DONGU

End

----------

dostum bu program crackli değil galiba.

01airforce
29 Ağustos 2009, 21:20
crack nereden bulabilirim peki bu programa uygun.Birde anlamadığım hata verdiği halde .bas .PBE .PRP .mci dosyaları oluşuyor.

antivir-US
29 Ağustos 2009, 22:30
indirdiğin dosya içinde "COMPILERUPGRADE" ve "IDEUPGRADE" isimli iki program var mı?
sanırım bunlarla yapılıyordu(uzun zaman oldu uğraşmayalı).

01airforce
30 Ağustos 2009, 04:11
evet ikiside var ıde upgrade yi yükledim ama compile upgrade yükleyemedim hata veriyor nedense.[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

----------

birader çok saol hallettim.yardımlarınız için saolun compile baska bir yere yükledim hatasız yaptı çok saolun

:D:D:D:D:D(tr.bayrak)

hocam bu dosyadaki ismi kendi ismim yaptım protonda ama lcd de hiç bir şey göremiyorum:confused: