PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4x50 Watt Stereo Pioneer

elektrobilim
16 Mart 2007, 07:39
Açık Şema:
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
ayrıntılı tüm dosyalarını aşagıdaki linkten indirebilirsiniz.
İNDİR:
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

akmese451
07 Nisan 2007, 06:46
Kardeş linki bi kontrol eder misin ?

elektrobilim
07 Nisan 2007, 08:23
linki yeniiledim tekrar deneyiniz

akmese451
01 Mayıs 2007, 03:15
linki yeniiledim tekrar deneyiniz

Saol (ok...) Kardeş indirdim güzel çalışma...

Paylaşımın için Saol....

elektrobilim
11 Haziran 2007, 13:52
BİTMİŞ GÖRÜNTÜLERİ
4X50 WATT PİONNER ANFİ YAPILMIŞ HALİ

TON KONTOL BAGLANTISI YAPILMIŞ HALİ

DURAY HOCAMIZIN ELLERİNE SAĞLIK BU GÜZEL DEVREYİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞI İÇİN TŞKE

tehlike
11 Haziran 2007, 14:56
Arkadaşlar ben bu devreyii yaptım ses kalitesi güzel ama 50 watt lık bir ses vermiyo 35 watt felan veriyo ayrıca çok akım çekiyor ama ses kalitesi güzel.Entegrenin fiyatı ise ben 11 Ytl ye aldım...

hacı
14 Ağustos 2007, 21:26
dewvre gerçekten güzel emeğine sağlık,bende tda8571 li 4x40w paylaşmak istiyorum bu devrede en az 7560 kadar iyi yapacaklara kolay gelsin devreyi kendim denedim güzel sonuç aldım fiyatta uygun 7-8 ytl devre simetrik besleme değil asimetriktir isterseniz simetrik trafo istersenizde 12v çıkışlı trafo kullanın

download

mert53
16 Ağustos 2007, 00:10
o devreden gerekli gücü alabilmen için ton kontrol şart. bütün güçlü anfilerde olduğu gibi ton kontrol olmadan yada pre anfi olmadan verim yok. bende evde bundan kullanıyorum sesi güzel.(ok...)

taka8604
17 Ağustos 2007, 14:19
o devreden gerekli gücü alabilmen için ton kontrol şart. bütün güçlü anfilerde olduğu gibi ton kontrol olmadan yada pre anfi olmadan verim yok. bende evde bundan kullanıyorum sesi güzel.(ok...)

bu konuda sana katılıyorum mert. preamfisiz yada ton kontrolsüz amfi, hiç verim göstermiyor (ok...)

jiks_denizli
19 Ağustos 2007, 13:37
evet preanfisiz hiç verim yok ortak bir preanfi bulalım ses kalitesi güzel parazit yapmayan elinizde varsa y(yasli) ayınlarmısınız

4x50 nin linki calışmıyor kontorol ederseniz ve yenilerseniz cok makbule gececek

elektrobilim
19 Ağustos 2007, 15:08
link düzeldi tekrar deneyiniz

yildizelektronik
19 Ağustos 2007, 22:55
Bende tda1560Q yapmıştım sesi çok güzel ve temiz.Tda7560 yapamadım en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum onun da güzel ses vereceğine inanıyorum(ok...)

elektrobilim
20 Ağustos 2007, 10:24
eger yapacaksan benim yayınladığım dökümanlardan yap %100 çalışıyor ama baskı büyütülmüş halde sen bacak yapılarına göre küçültme yap çalışmalarında başarılar

asi_06
18 Kasım 2007, 19:42

mert53
18 Kasım 2007, 23:38
asi_06
malzeme listesini çıkaracak kadar elektronikten açizsen hiç buralarda şema isteme ben ve diğer arkadaşların malzeme listesi çıkaramayan adamlarla işi olacağını sanmıyorum...
biliyorum belki kırıcı konuştum ben daha orta okulda merakımdan bilip bilmeden havya satın almıştım... elektroniğe öyle başladım...
teknik lisede elektrik okudum öyle hep elektrik atölyesinden kaçıp elektronik atölyesine gidiyordum. zamanında delimisin diyenler oldu şimdi evet deliyim ama elektroniğe...
o zaman diğer derslere gitmeseydim ve iyi bir izleyici olmasaydım şimdi buralarda değildim...
lisede iyi eğitim alamıyoruz diyenler asla katılmıyorum aradığınızın şeyin peşinde koşun... ben hiç bir yerde görmediğim ilgiyi lisedeki hocamlarımda gördüm...
ama herşey karşılıklı bu nedenle şemadan malzeme listesini çıkaramayan arkadaşlar sizlere sesleniyorum hiç başlamadan bırakın bence...

sanırım bu kadarı sana yeter... çok istiyorsan msn aşağıda yazıyor gel birde seni ve diğer arkadaşlarını orada azarlayayım... :mad: :mad: :mad:

yildizelektronik
19 Kasım 2007, 01:41
asi_06
malzeme listesini çıkaracak kadar elektronikten açizsen hiç buralarda şema isteme ben ve diğer arkadaşların malzeme listesi çıkaramayan adamlarla işi olacağını sanmıyorum...
biliyorum belki kırıcı konuştum ben daha orta okulda merakımdan bilip bilmeden havya satın almıştım... elektroniğe öyle başladım...
teknik lisede elektrik okudum öyle hep elektrik atölyesinden kaçıp elektronik atölyesine gidiyordum. zamanında delimisin diyenler oldu şimdi evet deliyim ama elektroniğe...
o zaman diğer derslere gitmeseydim ve iyi bir izleyici olmasaydım şimdi buralarda değildim...
lisede iyi eğitim alamıyoruz diyenler asla katılmıyorum aradığınızın şeyin peşinde koşun... ben hiç bir yerde görmediğim ilgiyi lisedeki hocamlarımda gördüm...
ama herşey karşılıklı bu nedenle şemadan malzeme listesini çıkaramayan arkadaşlar sizlere sesleniyorum hiç başlamadan bırakın bence...

sanırım bu kadarı sana yeter... çok istiyorsan msn aşağıda yazıyor gel birde seni ve diğer arkadaşlarını orada azarlayayım... :mad: :mad: :mad:

Mert sana katılıyorum bende lisede gördüğüm ilgiyi hiçbir hocadan görmedim.Ne sorsam hiç usanmadan cevap verirlerdi.Kardeş sana gelince deyeter ki ne istediğini bil eğer bilirsen her zaman başarırsın.

elektrobilim
19 Kasım 2007, 15:17
benim yayınladığım dosyaları indiriniz .orda ben herşeyini eksiz verdim herkese içalışmalar

hacı
19 Kasım 2007, 16:35
benim yayınladığım dosyaları indiriniz .orda ben herşeyini eksiz verdim herkese içalışmalar
devre gerçekten güzelde bunun baskı devresinin,fotodaki boyuttan tutturmak çok zor varsa pdf yada lyt dosyasının da ekleyebilirmisin

hacı
02 Aralık 2007, 13:27
arkadaşlar yukarıda verilerini verdiğim tda8571 li devreyi dün bitirdim gerçekten çok güzel bir devre oldu ilerde 7560 ıda denemek istiyorum devreyi arabada kullanacağım için trafo takmadım

yildizelektronik
02 Aralık 2007, 15:34
Kardeş güzel bir çalışma yapmışsın başarılar dilerim.

hacı
03 Şubat 2008, 23:11
bu da arabada kullanmak üzere yapmış olduğum 7560 dır.bu devreyi yapmaya karar verenler kesinlikle devre beslemesinde 10 tane 4700 kullansınlar ben 6 tane kullandım besleme olarakda aküye bağladım ama yinede 4çıkışı aktif iken bass larda çökme vardı azda olsa
download

fristallo
31 Mart 2010, 00:07
Sağolun hakan bey.
Bu devreyi yapıcamda acaba bu devre kaç volt ve kaç amperle çalışıyo?

01airforce
07 Nisan 2010, 00:38
merhaba bu entegrelerin soğutucuyla birleştirmek için sürülen şey silikonmu yoksa daha farklı bir şeymi bu madde hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz malzemenin adı felan ne işe yarıyor:saygılar:

32ByTE
02 Ekim 2010, 01:08
bilgisayar işlemcisine sürülen jel ile aynı

KAYZER
02 Ekim 2010, 04:15
merhaba bu entegrelerin soğutucuyla birleştirmek için sürülen şey silikonmu yoksa daha farklı bir şeymi bu madde hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz malzemenin adı felan ne işe yarıyor:saygılar:

pc işlemcileride,entegre,transistörlerde vb ısınan malzemelerin bir soğutucuya montajı yapılarak soğutulmasında ısınan parçanın ısının soğutucuya yayılmasını hızlandırmak için iki parça arasına sürülüp kullanılan TERMAL KREM dir. çeşitli renkleri mevcuttur.
Bilgisayar parçacılarının sattığı ve işlemcilerde kullanılanlar gri renki koyu kıvamlı . Elektronik malzemecilerinde de termal macun olarak küçük şişelerin içinde bezay renkte 7-10 tl arasında satılıyor.
genel de beyaz renkli termal macunu kullanıyorum.iş görüyor

_burak_
16 Ekim 2010, 20:31
bu devreyi yaptıktan sonra ton kontrol yapmasak.sadece bunu kullansak ne olur?

xanka
27 Ekim 2010, 15:59
arakdaslar link olmus dosyaları yeniden yukleyebilirmisiniz

gokhansavas
07 Kasım 2010, 21:02
kardeşim ben bunu yaptım gayet guzel ancak muzk deiştirirken tık tok çıt cut gibi sesler gelyy hani anfiyi pirize ilk takdığımızda gelen tok diye biseswarya aha ondan hermuzik deiştirdiğimde o ses gely ne yapa bilirim

ahmet_zxc
11 Aralık 2010, 12:18

ahmet6060
24 Kasım 2011, 00:10

fahri1264
26 Ocak 2012, 22:53
Arkadaslar link olü bana bırı msn uzerınden baskı semasını atabılırmı ?

zorro1992
27 Ocak 2012, 18:17
buyurun arkadaşlar. 7.0 olarak kayıt edilmiştir

ayhancan
01 Şubat 2012, 22:46
Arkadaşlar şmdi bu anmfi devresi harbiden 4*50 wat yani 200 wat eder şaka deşil 200 wat eder şimdi harbidende 200 watnasıl weriyo anlamadım
bir açıklama yaparsanız sevinirim

x_diablo_x
04 Şubat 2012, 02:33
Sevgili "ayhancan" 50x50x50x50 o kadar da abartılacak gibi bir değer değil bence, entegre içinde köprüleme yapılarak,uygun bir preamfi ile sürülerek,güzel bir hoparlör akabinde 4x45watt alınabileceği yazıyor...

inönülü
04 Şubat 2012, 02:46
Arkadaşlar 50 watt olayı aldatmaca gibi.Total hormanik distarsiyon(THD) %10 larda olduktan sonra versede bu gücü çok kalitesiz bir ses çıkar.THD %1 lerde ve daha alt değerler müzik kalitesi için önemli.Bu enteğre katoloğunda sağlam soğutulmuş ve 1 khz frekansta ve tepe gerilimi olan 18 v da 30 watt civarı bir ses verir 4 ohm empedans da.
Bu nedenle kaliteli olarak gerçek vermiş olduğu güce bakın.

zorro1992
04 Şubat 2012, 22:23
18v da bu entegreleri fırın haline getirir. en fazla beslenecek voltaj 14-15v. daha fazlası entegreyi yakar. çok iyi bi soğutucu olsa bile. 10vAC ile beslemek en iyisidir kanımca. yani 14.4 civarı. soğutucu iyiyse sıkıntı çıkartmıyor. 21 22w RMS alınabilir tabloya göre...

x_diablo_x
05 Şubat 2012, 00:08
Valla Asimetrik beslemede 1562 üstüne tanımam her ne kadar 55watt verse bile...

zorro1992
05 Şubat 2012, 01:05
katılıyorum sana yunus. düşük beslemede en yüksek güç veren entegre aynı zamanda benim bildiğim kadarı ile. birçok 2+1 ve 5+1 de kullanılıyor. özellikle philips marka ses sistemlerinde gördüm bundan. philips gibi kaliteli bir marka kullanıyorsa kesin iyi olduğu için kullanıyordur...