Orijinalini görmek için tıklayınız : Virtual Serial Port Driver 6.0.1.115
PICMAN
14 Aralık 2008, 00:30
Merhabalar;
Forumda varmıydı bilmiyorum ama arattırdım çıkmadı.
Isiste similasyon anında yaptığınız uygulamalrı VB programında haberleştirmek için vazgeçilmez bir program. Sanal port açarak isisteki com port ile Kullandığınız programdaki com portı birleştiriyor. Yani seri port uygulamalarını isis similasyonu ile çalıştırabiliyorsunuz...
Virtual Serial Port Driver ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
rambili
15 Aralık 2008, 00:31
klavyene sağlık arkadaşım.(yasli)
pilot.5
16 Aralık 2008, 01:58
Sağolasın arkadaşım.Seri porttan kablosuz haberleşme konulu bir projemiz var. Bu program çok işimize yarayacaktır.Çok iyi denk geldi.
3L3CTRO
22 Temmuz 2011, 16:49
Bende 7.0 versiyonu var güzel bir program lakin trial versiyon olduğu için süresi bitti. gerekli key lerini bulamadım.. elinde olan paylaşabilir mi ? yasak ise özelden de atabilirsiniz..
kudretuzuner
22 Temmuz 2011, 17:06
Merhaba
Sercan,seri portun nasıl bir yazılımı var?.Bu benim bildiğim serial porttan farklı bir port mu?Normal 9 pinli seri iletişim portu ise yazılıma gerek yok.Direk olarak siz kendiniz kontrol edebiliyorsunuz.
3L3CTRO
22 Temmuz 2011, 17:13
Merhaba
Sercan,seri portun nasıl bir yazılımı var?.Bu benim bildiğim serial porttan farklı bir port mu?Normal 9 pinli seri iletişim portu ise yazılıma gerek yok.Direk olarak siz kendiniz kontrol edebiliyorsunuz.
Kudret abi şöyle oluyor. Bu yazılım sanal COM port oluşturuyor. Yazdığımız veya hazır indirdiğimiz bir seri iletişim programı sayesinde isise veri gönderebiliyoruz. Örneğin isiste kayan yazı projen var ve ona veri göndermesi için bir uygulama yazdın.. gerçekte rahatça göndebilirsin ama isise gönderemezsin. bu program aracılığı ile sanal com port oluşturup onu proteusta seçersin yazılımda ise başka port seçersin. bu program aracılığı ile ikisini birleştirirsin. böylece isise yazılım ile veri gönderebilirsin.. Ayrıntısını google amca bilir :)
Görüntülü anlatım : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
İşe yarayacak ilacı içinde :
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
Şifre : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
kudretuzuner
22 Temmuz 2011, 17:31
Merhaba
Tamam anladım.Ben bu işlemi kurulu olan VB express edition 2008 üzerinde tasarlayıp o şekilde kullanıyorum.Hatta galiba bu forumda da paylaşmıştım.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
vBulletin Versiyonu Gizlenmiştir, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0