PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 300w Rms 8 Darlingtonlu Amplifikatör

UGR
26 Nisan 2007, 01:23
pcb
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

EMRE ÇELİK
27 Nisan 2007, 13:14
Abilerin abisi ben End. Meslek lisesi elektronik bölümü teknik 12/b sınıfında okumaktayım.Anfinin proteus çizimi varmı acep cevap verebilirmisin şimdiden saygılarımla İRTİBATI KOPARMAYALIM

Ziyaretine dijital tonla geri döncem!!!!!

elektrobilim
27 Nisan 2007, 14:27
elerine saglık güzel paylaşım tşkeee

UGR
27 Nisan 2007, 21:39
malesef areste çizilmiş PCB si bende yokk

3th_3n3rgi3
12 Mayıs 2007, 21:19
emeğine sağlık güzel bir paylaşım

mustafa
03 Eylül 2007, 22:21
ben bun yaptım hocam calıstı fakat ellerımı yaktı 1 ay ara verdım amfı ısısne neden o kadar ısındı anlamadım

korkmaz_design
25 Eylül 2007, 18:25
bu çizim şekli proteus un değil eagle nın ben biraz uğraşayım eagle olursa yaparsam eagle koyuarım buraya

mustafa
10 Haziran 2008, 21:50
slm ugr hocam ben bu devreyı yenıden yapacam elımde 11032-33 tr var acaba verım artarmı bunları kullanacam bu devre hakkında bıraz daha bılgı verebılırmısınız saygılar

ahmetozturk
11 Haziran 2008, 05:31
valla hocam şemayı anlayabildiğim tek transistörlü ampli şeması çok teşekkür

himmetvarol
09 Eylül 2008, 00:46
valla hocam şemayı anlayabildiğim tek transistörlü ampli şeması çok teşekkür

selamün aleyküm bu devre nin aynısını bende yaptım sesi çok güzel sizde 2sc5200 ve 2sa1943 tr lerle yapılmış bir amfi devresi varsa siteye atarsan çok sevinirim cevabını bekliyorum şimdiden allah razı olsun kolay gelsin

isa_olcer
09 Eylül 2008, 15:27
arkadaşlar bu devrenin montaj edildiği saydam malzemenin adı tam olarak nedir? nereden temin edbilirim? :confused:

yildizelektronik
09 Eylül 2008, 22:02
Sanırım pleksiden bahsediyorsun.Bu malzemeyi reklam tabelacılarında yada panocularda bulabilirsin.

tornado
14 Eylül 2008, 03:01
çok güzel paylaşım baskısını verebilecenmi hoca denemek istiyorum

xXxTopRaK
15 Eylül 2008, 21:32
arkadaşlar bu devre nerdeyse 1 yıldır forumlarda dolaşıyor ve LYT olarak hiç bir yerde pcb sini görmedim jpeg formatında amfinin asıl kaynağı bir alman sitesi sitenin adı [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ama amfi çalışıyor tek sıkıntısı boştayken bile ısınması onun için bir adet fan ve 2 adet p4 soğutucusu ile hiç ısısız çalışıyor bizzat denedim... bunuda başka bir sitede çizmiş bir arkadaş eagle eklemiş ama link uçmuş bakarak kolayca çizilebilir...

tornado
25 Eylül 2008, 23:05
kardeş sana 5200 lü amfi
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
(sofor)
arkadaşlar bu devredeki db911ve 912 lerin yerine bd serisi 137 139 242
235 188 187 436 lardan hangilerini kullanabilirim elimde o kadar fazladan varki ziyan olmasın transistörcükler:D

tornado
03 Ekim 2008, 21:41
millet yaptım bu devreyi fakat sesi sonuna kadar kısınca hoparlörlere hafif bir dc gerilim geliyor sanki ama saniyede bir kez kesilip geliyor sebebi nedir acaba benim sansui 25 cm lik woofer ı hoplatıyor fakat tam yüklenemedim bayram sebebiyle süüper bi şey oldu(ok...)

ozanerhan
02 Ağustos 2009, 15:24
SELAMUALEYKUM YA BILADER BEN BU DEVREYI YAPTIM FAKAT (8 DARLINGTON TRANSISTORLU 300W ANFİ) DEVREDE IKI TANE BOS (N ve E ) UÇLARI VAR BEN BU UCLARA NE BAGLAYACAGIMI BULAMADIM BU UCLARI KISA DEVRE YAPINCA DEVRE CALISIO KISA DEVRE YAPMAYINCA GERILIM COKUO NE YAPMAK GEREK BANA BI YARDIMCI OLURSMUSUN IVEDI OLARAK

tornado
04 Ağustos 2009, 21:43
kardeş sen bir resim hazırla ve resimde hangi uçlar olduğunu işaretle eğer alman sitesnden indirilense E (earth) şase diye biliyorum ama N harfi nedir onu bilmem birde soğutucu elinize yapışmasın aşırı bir ısı var ama voltajı azaltınca ısıda azalıyo tabi güçde azalıyor

poyraz4224
04 Ağustos 2009, 23:05
Arkadaşlar bu devrenin beslemesi nasıl olcak,yani hangi özelliklere sahip olması gerekiyo.Birde resimleri rar içinde ekleyebilirmisiniz.

ozanerhan
07 Ağustos 2009, 00:26