PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tda2052 2+1 90 watt

taka8604
24 Nisan 2007, 14:35
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

shawin
29 Mayıs 2007, 18:55
arkadaslar bu dereyı calıstıran warsa bıraz bılgı lutfen ...cunku bırkac sıtede daha gordum ama acıklama yok hıcbırısınde

recep89
03 Haziran 2007, 03:22
bir de elinde baskı devresi olan varsa eklesin deneyelim bakalm gerçekten sesi nasılmışş

donmez
06 Haziran 2007, 17:11
ben bu devreyi yaptım çalıştırdım fakat baskı devredeki bir hata yüzünden entegreleri yaktım şimdi yeni bir baskı devre çizdim öss sınavından sonra deneyeceğim eğer sorunsuz olarak çalışırsa siteye upload eder ve yayınlarım. ama entegrenin sesi çok güzel çok hoşuma gitti zaten hoşuma gitmese ikinciye baskıdevre çıkartmam.

hakan0725
07 Haziran 2008, 11:35
ben bu devreyi yaptım çalıştırdım fakat baskı devredeki bir hata yüzünden entegreleri yaktım şimdi yeni bir baskı devre çizdim öss sınavından sonra deneyeceğim eğer sorunsuz olarak çalışırsa siteye upload eder ve yayınlarım. ama entegrenin sesi çok güzel çok hoşuma gitti zaten hoşuma gitmese ikinciye baskıdevre çıkartmam.

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
alsana baskı devre

mert53
07 Haziran 2008, 15:09
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
alsana baskı devre

HAKAN iyi güzelda pcb resminin kimseye faydası yok paylaşım yapacaksan pdf veya lyt dosyayı koyman gerekir...

elektrotman
11 Temmuz 2008, 01:52
HAKAN iyi güzelda pcb resminin kimseye faydası yok paylaşım yapacaksan pdf veya lyt dosyayı koyman gerekir...

e yani burası resim paylaşım sitesi deyil bilgi paylaşım sitesi(anos)

muhammedguler
09 Ağustos 2008, 12:31
8 ohm hoparlör yerine 4ohm hoparlör kullanarak sesi yükseltsek nasıl olur

forester
06 Ekim 2008, 00:10
Arkadaşlar ekli dosyada istedikleriniz var.
Bir siteden bulmuştum kesinlikle bana ait değil denemedim.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

emL_adeM
19 Mayıs 2009, 18:16
8 ohm hoparlör yerine 4ohm hoparlör kullanarak sesi yükseltsek nasıl olur

bass daha fazLa çıkar .. eğer yaparsan da aynı şekiLde yapmaya bak.. koLay geLsin..