Orijinalini görmek için tıklayınız : Pic Programlayıcı için program
stnih
02 Haziran 2008, 12:45
ilk önce herkese merhabalar
arkadaşlar ben kendim pic programlayıcı yaptım fakat program bulamadım.. seri-porttan pc ile iletişim kuruyor ve nerdeyse tüm picleri destekliyor ve buna uygun bi program lazım eğer önereceğiniz programlarda varsa lütfen yazarsanız çok sevinirim..
Saygılarımla;
ÖMER BAYRAKTAR
stnih
02 Haziran 2008, 13:28
ic prog ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]) veya winpc800 ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]) ü denedinizmi?
ilgine teşekkür ediyorum fakat direk download adresi verirseniz daha iyi olur..
stnih
02 Haziran 2008, 14:06
verdim zaten:) altı çizili yazıalrın üzerini tıklarmısınız.
pardon görmedim:) çok saol yükledim çalıştı. birkaç gündür arıyordum;)
ahmet mistikoglu
13 Aralık 2008, 15:50
arkadaşlar ben pic programlama devresi yaptım çalışmadı
[line]
zannediyorumçizimde hata yapıyorum devre yapıpta çalıştıran arkadaşlar var ise lüfen bilgi verirse sevinirim
Data link
17 Aralık 2008, 06:00
Merhaba
Arkadasim aradigin tip te hemen hemen tum programlarda calisan bir programlayici sunuyorum.Ben bu devreyi hala windows programlarinin hemen hemen hepsinde kullandim .Enson windows-vista da kullaniyorum . Usb portunu iptal ettim.programmer software si olarak Winpic 3,62 surumunu ve , Ayarlar bolumunde de( JDM Prog.)modunu sececeksin.
Basarilar-Data link
v_mesin
05 Haziran 2009, 19:41
arkadaşlar ıc-proğ u indiriyorum ilk .exe dosyasına tıkladığımda resimdeki hatayı veriyor
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
ahmetozturk
05 Haziran 2009, 23:15
ekteki xpdr içindeki bütün dosyaların aynı klasörde olmasına dikkat ederek, ic prog u çalıştır. bütün uyarı pencerelerine evet dedikten sonra sekmeden settings/options/misc altında enable nt-2000-xp driever kutucuğunu işaretle, ic prog otomatik yeniden başlayacaktır. ondan sonra program kullanıma hazır olur.
v_mesin
05 Haziran 2009, 23:21
ekteki dosyaları nereye kopyalayım
ahmetozturk
06 Haziran 2009, 00:17
örneğin masaüstüne bir klasör aç, içindeki dosyaları o klasörün içine kopyala
v_mesin
06 Haziran 2009, 02:31
tamam oldu ayarlar kısmınıda dediğin gibi yaptım peki 1. resimdeki ayarlara yapılacak birşey varmı birde 2. resimdede görüldüğü gibi dosyayı açıyorum .hex i gösteriyorum tümünü proğramla diyorum tam işlemin sonlarına doğru 2. resimdeki hatayı veeriyor (ahah)
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Kullandığım devreyi soruyorsanız Elektrobilim > PIC MİCROKONTROLLER > PIC PROGRAMLAYICILAR
Usb pıc progralayıcı+pcb+resim+hex
başlığındaki devre
ahmetozturk
06 Haziran 2009, 04:54
bu program sadece rs232 (com port) programlayıcı devreleri ile çalışır. usb desteği yoktur onun için programlamıyor.
ayarlarda problem yok
vBulletin Versiyonu Gizlenmiştir, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0