PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tl074-tl084 sub filtresi baskı devresi buyrun

mert53
07 Nisan 2007, 11:27
sub filtresiini baskı devresi bana ait. devre takanın kullandığı. pinler ve giriş çıkışlar aynı olduğundan isteyenler tl074 kullanabilir.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

recep89
08 Mayıs 2007, 01:27
eline kluna sağlık mert

tatar
10 Mayıs 2007, 16:09
kardeş dönem ödevimde sen bu işlerle ugraşıyorsun herhalde calışan bir araba anfisi gönderebilirmisin göndrrirsende göndermessende canın sagolsun

yildizelektronik
10 Mayıs 2007, 16:30
kardeş dönem ödevimde sen bu işlerle ugraşıyorsun herhalde calışan bir araba anfisi gönderebilirmisin göndrrirsende göndermessende canın sagolsun

Kardeş sana TDA1562Q tavsiye ederim.Çok temiz sesi var(ok...)

mert53
10 Mayıs 2007, 17:57
kaç watt bir devre istiyorsun ona göre göndereyim. tda1562 istersen baskı devresi sitede var daha yüksek güçlü devre istiyorsan kapsamlı oluyor inverter filan. ona göre birşey gönderebilirim. ayrıca kıa6210 ve tda 1554 tda8563q da yapabilirsin istediğini seç bunların hepsi 12v ile çalışıyor.

tatar
11 Mayıs 2007, 11:53
Kardeş inverterli yüksek güçlü olsun da ne olrsa olsn.
Sitedeki devleri gösterdim ama beğenmediler daha kapsamlı bişeyler olsn dediler. Çok uğraştım bulamadım gönderirsen sevinirim.
Okulların kapanmasına az kaldı çalışırsa daha da sevinirim :D

ELLERİNE SAĞLIK..

mert53
11 Mayıs 2007, 13:00
smps olarak bunu kullanabilirsin.

buda anfin
buyur sana link(sofor)

tatar
11 Mayıs 2007, 14:39
:confused: :( kardeş alamadım eprojede üyelik yok başka bir şekilde eklersen yada rar dosyası şeklinde olursa güzel olur devrenin baskıdevresi varsa bugün basacaktım okulların kapanmasına az kaldı:) herşey için teşşekür ederim sagol

iso_33
05 Eylül 2007, 18:16
mert kardeş eline saglık devre güzel olmuş ama devre biraz büyük gibi bu devreyi (subwoofer devresi) bende yaptım benim yaptım baskı devre şeması senin kine göre küçük boyutta ve görünüş açısından güzel, baskı devresi küçük olsada malzemeler tam oluyor devreyi şiteye yüklemeyi bilmedim için sizlerle paylaşamıyorum. mert yapılan devreleri sitede paylaşım vermek için ne yapmam gerekli ? yardımların için şimdiden teşekür. ayrıça devrenin bir örneği taka84 de bulunmaktadır takayada ben verdim

qrkem
03 Haziran 2010, 00:39

mustafax_001
03 Haziran 2010, 19:40
Devreyi çizip paylaşan arkadaşa teşekkürler bence tampon devresi ne5534 ile filtre kısmı tl074 ile yapılsaydı daha güzel olurdu bence